Dagen efter at der har været and på menuen, giver det mening at lave en nem og lækker ret med resterne fra anden. Pluk resterne af kødet fra skroget og brug det i en lækker cremet risotto – det smager super godt 🙂
Risotto med anderester
Ingredienser
- 300 g ris
- 350 g blomkålsris
- 100 g spinat, hakket
- 1 alm løg
- 2 fed hvidløg
- 1 liter vand
- 1 bouillonterning
- 1 tsk timian
- 50 g revet parmesan
- anderester
- salt og peber
- Fedtstof til stegning
Sådan gør du
- Løg og hvidløg hakkes fint.
- Varm fedtstof i en gryde og svist løgene til de er klare. Tilsæt hvidløg og lad det stege med 1 minuts tid.
- Tilsæt ris, bouillon, spinat, timian og vand samt blomkålsrisen. Lad retten koge ved middel varme uden låg i 15-20 minutter til risene er møre. Rør i retten undervejs – især til sidst hvor den ellers godt kan brænde på.
- Når risottoen er næsten færdig tilføjes parmesan og andekødet, og varmes med til risottoen er færdig.
- Smag til med salt og peber, og evt. mere timian.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Pingback: Sund madplan uge 45 - Sund på budget
Pingback: Sund madplan uge 52 inkl. julemiddag - Sund på budget
Hej jeg er ny og nysgerrig? Mit spørgsmål er, når man ikke tåler ost og kun ganske lidt syrnet mælk, kan man så Bruge evt. fløde i stedet?
Det kan du godt, men jeg ville vælge madlavningsfløde, da det ellers bliver en noget tung sag 🙂