Pasta med laks og spinat

Print Recipe
Pasta med laks og spinat
Region Fisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g fuldkornspasta
  • 200 g røget laks
  • 300 g spinat frisk eller frost
  • 1 squash i fine tern
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde
  • salt og peber
  • evt. lidt citronsaft
Region Fisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g fuldkornspasta
  • 200 g røget laks
  • 300 g spinat frisk eller frost
  • 1 squash i fine tern
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde
  • salt og peber
  • evt. lidt citronsaft
Instruktioner
  1. Kog pastaen som anvist på pakken - den skal gerne have lidt bid, da den også bliver kogt lidt i fløden.
  2. Hvis du bruger frisk spinat, skyl den grundigt og slyng den fri for vand. Hvis du bruger frossen spinat, tø spinaten op, og klem det overskydende væske fra.
  3. Laksen skæres i mundrette stykker og squashen vaskes og skæres i fine tern.
  4. Hæld vandet fra pastaen, og kom pastaen tilbage i gryden med fløde, squash, spinat, lidt citronsaft, salt og peber. Vend retten godt rundt, og kog den igennem ved svag varme i 5 minutter, så fløden koges ind.
  5. Tilslut kommes laksen i, og retten varmes kort igennem.
  6. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Recipe Notes

Pris pr person: 12-13 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*