Persillepesto

Print Recipe
Persillepesto
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 2 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 bundt persille
  • 40 g parmesan
  • 30 g solsikkekerner eller hasselnødder/mandler
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk olivenolie eller rapsolie
  • salt og peber
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 2 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 bundt persille
  • 40 g parmesan
  • 30 g solsikkekerner eller hasselnødder/mandler
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk olivenolie eller rapsolie
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Persillen vaskes og alle ingredienserne puttes i en blender, og blendes til en jævn pesto.
  2. Pestoen er rigtig lækker sammen med lunt fuldkornsbrød, sammen med pasta, kartofler eller oven på ovnbagt kylling - kun fantasien sætter grænser.
Recipe Notes

Pris: ca. 14 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*