Ristede græskarkerner

Print Recipe
Ristede græskarkerner
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Antal personer
portion
Ingredienser
  • friske græskarkerner
  • vand
  • salt
  • olie smagsneutral
  • evt. paprika eller grillkrydderi
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Antal personer
portion
Ingredienser
  • friske græskarkerner
  • vand
  • salt
  • olie smagsneutral
  • evt. paprika eller grillkrydderi
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 160 grader.
  2. Skrab kernerne ud af græskaret og rens kernerne, så de er helt frie for græskarkød.
  3. Kom kernerne i en gryde og hæld vand over så det dækker. Put lidt salt i vandet og lad det koge i ca. 18-20 minutter.
  4. Hæld vandet fra kernerne og hæld lidt rapsolie over kernerne, og drys med salt, og evt. andre krydderier. Bland rundt så det bliver fordelt.
  5. Bred kernerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist kernerne i ovnen ved 160 gr. i ca. 30 min. Vend græskarkerner ca. hvert 10. minut.
  6. Lad kernerne køle inden servering. Brug dem som drys på suppe eller i salat.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*