Græskarsuppe

Print Recipe
Græskarsuppe
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 kg græskarkød uden kerner
  • 2 løg i tern
  • 2 gulerødder skrællet
  • 3 fed hvidløg
  • 7 dl vand
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 2 tsk ingefær stødt
  • 1-2 tsk chili stødt
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 bouillonterning høns eller grøntsag
  • salt og peber
  • olie til stegning
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 kg græskarkød uden kerner
  • 2 løg i tern
  • 2 gulerødder skrællet
  • 3 fed hvidløg
  • 7 dl vand
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 2 tsk ingefær stødt
  • 1-2 tsk chili stødt
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 bouillonterning høns eller grøntsag
  • salt og peber
  • olie til stegning
Instruktioner
  1. Svits løg i olie i en stor gryde indtil de er klare. Tilføj hvidløg og svits kort.
  2. Tilføj græskarkødet og gulerødder i mindre stykker til gryden, og svits 2-3 minutter.
  3. Tilsæt vand, bouillon, citronsaft og krydderier, og lad det hele simre til græskar og gulerødder er møre.
  4. Blend suppen, og tilsæt madlavningsfløde. Smag til med salt og peber, og evt. flere krydderier og citronsaft.
  5. Server med fuldkornsflutes, ristede græskarkerner eller bacontern.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*