Forberedelses tid | 35 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
stk
|
Ingredienser
- 250 g græskarkød
- 2 spsk olie
- 25 g gær
- 1 dl minimælk
- 1 æg
- 0,5 tsk salt
- 40 g havregryn
- 100 g grahamsmel eller anden fuldkornsmel
- 200 g hvedemel
- Æg til pensling
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader
- Riv græskarkødet og svits det på en varm pande i olie 3-4 minutter.
- Lun mælken så den er håndvarm, og rør gæren ud i mælken.
- Tilsæt æg, salt, græskarkød og havregryn og ælt dejen sammen med melet.
- Lad dejen hæve et lunt sted i 30 min., form den til ca. 12 boller og lad dem efterhæve i yderligere 30 min.
- Pensl bollerne med pisket æg og bag bollerne ved 200° i ca. 25 min.