Græskarboller

Print Recipe
Græskarboller
Region Bagværk
Forberedelses tid 35 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 250 g græskarkød
  • 2 spsk olie
  • 25 g gær
  • 1 dl minimælk
  • 1 æg
  • 0,5 tsk salt
  • 40 g havregryn
  • 100 g grahamsmel eller anden fuldkornsmel
  • 200 g hvedemel
  • Æg til pensling
Region Bagværk
Forberedelses tid 35 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 250 g græskarkød
  • 2 spsk olie
  • 25 g gær
  • 1 dl minimælk
  • 1 æg
  • 0,5 tsk salt
  • 40 g havregryn
  • 100 g grahamsmel eller anden fuldkornsmel
  • 200 g hvedemel
  • Æg til pensling
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Riv græskarkødet og svits det på en varm pande i olie 3-4 minutter.
  3. Lun mælken så den er håndvarm, og rør gæren ud i mælken.
  4. Tilsæt æg, salt, græskarkød og havregryn og ælt dejen sammen med melet.
  5. Lad dejen hæve et lunt sted i 30 min., form den til ca. 12 boller og lad dem efterhæve i yderligere 30 min.
  6. Pensl bollerne med pisket æg og bag bollerne ved 200° i ca. 25 min.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*