Græskarboller

Print Recipe
Græskarboller
Region Bagværk
Forberedelses tid 35 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
Region Bagværk
Forberedelses tid 35 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Riv græskarkødet og svits det på en varm pande i olie 3-4 minutter.
  3. Lun mælken så den er håndvarm, og rør gæren ud i mælken.
  4. Tilsæt æg, salt, græskarkød og havregryn og ælt dejen sammen med melet.
  5. Lad dejen hæve et lunt sted i 30 min., form den til ca. 12 boller og lad dem efterhæve i yderligere 30 min.
  6. Pensl bollerne med pisket æg og bag bollerne ved 200° i ca. 25 min.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*