Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 5 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 300 g fuldkornspasta
- 250 g cherrytomater el. tomater
- 1 peberfrugt i tern
- 4 gulerøddder revet
- 1 gl rød pesto
- 300-400 g kylling i tern eller fersk kylling, eller en rest kogt kyllingebryst
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Hvis du bruger fersk kylling, kog den i letsaltet vand i 20 minutter og skær den ud i mundrette bidder. Lad kyllingen køle af inden den puttes i salaten.
- Kog pastaen som anvist på posen og køl den af f.eks. under den kolde hane.
- Vask og hak tomater og peberfrugt i mundrette stykker.
- Gulerødderne skrælles og rives.
- Vend den afkølede pasta sammen med grøntsagerne, kyllingen og et glas rød pesto.
- Smag til med salt og peber.
Recipe Notes
Pris pr person: ca. 13 kr