Sunde julepandekager med appelsin og kanel

Print Recipe
Sunde julepandekager med appelsin og kanel
Region Bagværk, Jul
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 æg
  • 2 dl minimælk
  • 4 dl havregryn
  • 2-3 spsk hvedemel
  • 2 spsk honning
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 modne bananer uden skræl
  • skallen fra 1 øko. appelsin undgå at få det hvide med - det er meget bittert.
  • 1 tsk kanel
  • 0,5 tsk kardemomme
  • 1 knsp salt
  • Fedtstof til stegning
Tilbehør
  • f.eks. frugt, sukkerfri appelsinmarmelade, hakkede mandler, vaniljeskyr eller sukkerfri sirup
Region Bagværk, Jul
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 æg
  • 2 dl minimælk
  • 4 dl havregryn
  • 2-3 spsk hvedemel
  • 2 spsk honning
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 modne bananer uden skræl
  • skallen fra 1 øko. appelsin undgå at få det hvide med - det er meget bittert.
  • 1 tsk kanel
  • 0,5 tsk kardemomme
  • 1 knsp salt
  • Fedtstof til stegning
Tilbehør
  • f.eks. frugt, sukkerfri appelsinmarmelade, hakkede mandler, vaniljeskyr eller sukkerfri sirup
Instruktioner
  1. Kom alle ingredienserne til pandekagerne (på nær fedtstof) i en skål og blend det til en jævn dej med en stavblender.
  2. Lad dejen trække ca. 10 minutter og rør i den igen inden stegning.
  3. Opvarm en pande med lidt fedstof og brug ca. 2-3 spsk dej til hver pandekage (de bliver små og lidt tykke).
  4. Pandekager steges 1-2 minutter på hver side.
  5. Pandekagerne kan spises som de er, med det tilbehør man godt kan lide eller kolde i madpakken. Pandekagedejen kan også bruges i et vaffeljern til julevafler.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*