Tarteletter med høns i asparges

Print Recipe
Høns i asparges
Region Kylling
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 60 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 kylling/høne 1000 – 1300 g.
  • salt
  • vand
Aspargessovs
  • 2 ds asparges, snitter
  • peber
  • 3-4 spsk. hvedemel
  • Evt. en hønsebouillon terning
  • 15 g fedtstof
  • 1-2 pk tarteletter
Region Kylling
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 60 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 kylling/høne 1000 – 1300 g.
  • salt
  • vand
Aspargessovs
  • 2 ds asparges, snitter
  • peber
  • 3-4 spsk. hvedemel
  • Evt. en hønsebouillon terning
  • 15 g fedtstof
  • 1-2 pk tarteletter
Instruktioner
  1. Hønen rengøres og puttes i en gryde og dækkes med vand tilsat salt. (Hvis du har en porre eller løg, må du gerne koge det med for at give ekstra smag). Når vandet koger, koges hønen ca. 1 time.
  2. Når vandet skummer, fjernes skummet med en ske. Lad hønen afkøle i vandet en halv times tid, hvorefter kødet pilles af og plukkes i mindre stykker. (gem vandet/suppen til sovsen).
Sovsen:
  1. Lidt smør eller andet fedtstof smeltes i en gryde, ved svag varme. Hvedemel piskes i til en glat masse. Suppen og aspargesvandet tilsættes lidt af gangen. (Sovsen må ikke være for tynd).
  2. Smag til med salt og peber evt. en bouillon terning.
  3. Hønsekød og asparges tilsættes sovsen, og varmes op. 
  4. Hvis sovsen er for tyk tilsættes mere suppe.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*