Marinerede sild med løgringe, kogte æg og karrysalat

Print Recipe
Marinerede sild med løgringe, kogte æg og karrysalat
Region Fisk
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 spand marinerede sild 400 g
  • 2 løg
  • 4 æg
Opgraderet karrysalat
  • 1 karrysalat 300 g
  • 1 æg kogt
  • 1 æble i fine tern
  • 1 spsk flødeskum tag evt. en skefuld fra når du laver risalamande
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk sukker
Region Fisk
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 spand marinerede sild 400 g
  • 2 løg
  • 4 æg
Opgraderet karrysalat
  • 1 karrysalat 300 g
  • 1 æg kogt
  • 1 æble i fine tern
  • 1 spsk flødeskum tag evt. en skefuld fra når du laver risalamande
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk sukker
Instruktioner
  1. Silden skæres ud i mindre bider. Skær løg i ringe, og anret silden i en skål sammen med løg.
  2. Æggene koges og skæres i både - server som tilbehør.
Karrysalat
  1. Kog ægget og hakket det fint. Æblet hakkes i små fine tern.
  2. Bland karrysalat sammen med æg, æble, karry og sukker. Vend flødeskummen i karrasalaten, så den bliver luftig.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*