Kyllingehakkebøf

Kyllingehakkebøf m. pasta pesto og varm bønnesalat

Dagens menu er en lækker og nem omgang nemlig kyllingehakkebøf. Kyllingehakkebøffer kan varieres på et utal af måder – du kan putte revne grøntsager i, chili, asiatisk eller middelhavs inspirerede krydderier, kun fantasien sætter grænser 🙂

Kyllingehakkebøf

Kyllingehakkebøf m. pasta pesto og varm bønnesalat

4.80 fra 5 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Kylling
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Kyllinge hakkebøf

  • 400 g hakket kylling
  • 2 tsk basilikum
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber

Varm bønnesalat

  • 400 gr grønne bønner
  • 250 g cherrytomater
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • 1,5 tsk oregano
  • 1 spsk balsamico el. citronsaft
  • salt og peber

Pasta pesto

  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 gl pesto,
  • evt et drys revet parmesan

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader.

Kyllingebøf

  • Rør kyllingefarsen med basilikum og hvidløg, og form til 4 bøffer. Krydr dem med salt og peber, og steg dem på panden i lidt olie til de er gennemstegt (ca. 4 min. påå hver side).

Varm bønnesalat

  • Kog bønnerne i 2-3 minutter, og hæld dem over i et ildfast fad.
  • Hak løg og hvidløg fint, skær tomaterne i halve og bland dem sammen med bønnerne.
  • Hæld olie, krydderier og balsamico ud over grøntsagerne.
  • Bag salaten i 8 minutter ved 200 grader og server.

Pasta pesto

  • Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra og bland pestoen i pastaen. Serveres med et drys parmesan.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

2 Comments

  1. Christina

    Hej Britt

    Hvor mange grader skal ovnen være på i forhold til salaten?

    Mvh, Christina

4.80 from 5 votes (5 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*

Kyllingehakkebøf m. pasta pesto og varm bønnesalat


Print Recipe


Kyllingehakkebøf m. pasta pesto og varm bønnesalat

Region Kylling

Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter

Antal personer


Ingredienser
Kyllinge-hakkebøf

Varm bønnesalat

Pasta pesto

Region Kylling

Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter

Antal personer


Ingredienser
Kyllinge-hakkebøf

Varm bønnesalat

Pasta pesto


Instruktioner
Kyllingebøf
  1. Rør kyllingefarsen med basilikum og hvidløg, og form til 4 bøffer. Krydr dem med salt og peber, og steg dem på panden i lidt olie til de er gennemstegt (ca. 4 min. påå hver side).

Varm bønnesalat
  1. Kog bønnerne i 2-3 minutter, og hæld dem over i et ildfast fad.

  2. Hak løg og hvidløg fint, skær tomaterne i halve og bland dem sammen med bønnerne.

  3. Hæld olie, krydderier og balsamico ud over grøntsagerne.

  4. Bag salaten i 8 minutter og server.

Pasta pesto
  1. Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra og bland pestoen i pastaen. Serveres med et drys parmesan.

4.80 from 5 votes (5 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*