Dagens menu er en lækker og nem omgang nemlig kyllingehakkebøf. Kyllingehakkebøffer kan varieres på et utal af måder – du kan putte revne grøntsager i, chili, asiatisk eller middelhavs inspirerede krydderier, kun fantasien sætter grænser 🙂
Kyllingehakkebøf m. pasta pesto og varm bønnesalat
Ingredienser
Kyllinge hakkebøf
- 400 g hakket kylling
- 2 tsk basilikum
- 1 fed hvidløg
- salt og peber
Varm bønnesalat
- 400 gr grønne bønner
- 250 g cherrytomater
- 1 stort løg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk olie
- 1,5 tsk oregano
- 1 spsk balsamico el. citronsaft
- salt og peber
Pasta pesto
- 300 g fuldkornspasta
- 1 gl pesto,
- evt et drys revet parmesan
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
Kyllingebøf
- Rør kyllingefarsen med basilikum og hvidløg, og form til 4 bøffer. Krydr dem med salt og peber, og steg dem på panden i lidt olie til de er gennemstegt (ca. 4 min. påå hver side).
Varm bønnesalat
- Kog bønnerne i 2-3 minutter, og hæld dem over i et ildfast fad.
- Hak løg og hvidløg fint, skær tomaterne i halve og bland dem sammen med bønnerne.
- Hæld olie, krydderier og balsamico ud over grøntsagerne.
- Bag salaten i 8 minutter ved 200 grader og server.
Pasta pesto
- Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra og bland pestoen i pastaen. Serveres med et drys parmesan.
Hej Britt
Hvor mange grader skal ovnen være på i forhold til salaten?
Mvh, Christina
Hej,
Opskriften siger 200 grader 🙂
Mvh
Merete