Kyllingehakkebøf

Kyllingehakkebøf m. pasta pesto og varm bønnesalat

Dagens menu er en lækker og nem omgang nemlig kyllingehakkebøf. Kyllingehakkebøffer kan varieres på et utal af måder – du kan putte revne grøntsager i, chili, asiatisk eller middelhavs inspirerede krydderier, kun fantasien sætter grænser 🙂

Kyllingehakkebøf m. pasta pesto og varm bønnesalat

4 from 5 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Kylling
Antal

4

personer
Forberedelsestid

30

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • Kyllinge hakkebøf
  • 450 g 450 hakket kylling max 10% fedt

  • 2 tsk 2 basilikum tørret

  • 1 fed 1 hvidløg

  • salt og peber

  • Varm bønnesalat
  • 400 gr 400 grønne bønner haricots verts

  • 250 g 250 cherrytomater i halve

  • 1 1 stort løg finthakket

  • 2 fed 2 hvidløg finthakket

  • 2 spsk 2 olie

  • 1,5 tsk 1,5 oregano tørret

  • 1 spsk 1 balsamico el. citronsaft

  • salt og peber

  • Pasta pesto
  • 300 g 300 fuldkornspasta

  • 1 gl 1 pesto, grøn

  • evt et drys revet parmesan

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Kyllingebøf
  • Rør kyllingefarsen med basilikum og hvidløg, og form til 4 bøffer. Krydr dem med salt og peber, og steg dem på panden i lidt olie til de er gennemstegt (ca. 4 min. påå hver side).
  • Varm bønnesalat
  • Kog bønnerne i 2-3 minutter, og hæld dem over i et ildfast fad.
  • Hak løg og hvidløg fint, skær tomaterne i halve og bland dem sammen med bønnerne.
  • Hæld olie, krydderier og balsamico ud over grøntsagerne.
  • Bag salaten i 8 minutter ved 200 grader og server.
  • Pasta pesto
  • Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra og bland pestoen i pastaen. Serveres med et drys parmesan.

2 Comments

  1. Christina

    Hej Britt

    Hvor mange grader skal ovnen være på i forhold til salaten?

    Mvh, Christina

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*