Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 350 g skinkeschnitzler eller andet magert svinekød f.eks. fadkoteletter eller mørbrad
- 2 peberfrugter
- 1 broccoli
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk olie
- 4 spsk sojasauce
- 1-2 tsk grøn karrypasta
- 250 g fuldkornsnudler
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Sæt en gryde med letsaltet vand over at koge (til nudlerne). Når vandet koger, koges nudlerne som anvist på posen.
- Skær kødet i tern. Hvis du bruger svinemørbrad, husk da at trimme den for sener, inden du skærer den i stykker.
- Vask og skær broccoli i små mundrette buketter. Peberfrugterne skæres i grove tern/strimler.
- Løgene skrælles og skæres i både. Hvidløg hakkes fint.
- Varm olien på en stor pande (eller wok) og steg kødet gyldent(ca. 5 minutter).
- TIlsæt grøntsagerne og svits i 5 minutter.
- Tilsæt soja, grøn karrypasta samt kogte nudler, og bland det hele rundt. Varm igennem et par minutter.
- Smag til med salt og peber.
Recipe Notes
Pris pr person: 15-16kr