Thai wok m. fuldkornsnudler

Print Recipe
Thai wok m. fuldkornsnudler
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 350 g skinkeschnitzler eller andet magert svinekød f.eks. fadkoteletter eller mørbrad
  • 2 peberfrugter
  • 1 broccoli
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • 4 spsk sojasauce
  • 1-2 tsk grøn karrypasta
  • 250 g fuldkornsnudler
  • salt og peber
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 350 g skinkeschnitzler eller andet magert svinekød f.eks. fadkoteletter eller mørbrad
  • 2 peberfrugter
  • 1 broccoli
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • 4 spsk sojasauce
  • 1-2 tsk grøn karrypasta
  • 250 g fuldkornsnudler
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Sæt en gryde med letsaltet vand over at koge (til nudlerne). Når vandet koger, koges nudlerne som anvist på posen.
  2. Skær kødet i tern. Hvis du bruger svinemørbrad, husk da at trimme den for sener, inden du skærer den i stykker.
  3. Vask og skær broccoli i små mundrette buketter. Peberfrugterne skæres i grove tern/strimler.
  4. Løgene skrælles og skæres i både. Hvidløg hakkes fint.
  5. Varm olien på en stor pande (eller wok) og steg kødet gyldent(ca. 5 minutter).
  6. TIlsæt grøntsagerne og svits i 5 minutter.
  7. Tilsæt soja, grøn karrypasta samt kogte nudler, og bland det hele rundt. Varm igennem et par minutter.
  8. Smag til med salt og peber.
Recipe Notes

Pris pr person: 15-16kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*