Mulligatawny suppe

Print Recipe
Mulligatawny suppe
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 spsk olie
  • 2 tsk karry
  • 350 g kyllingebryst optøet
  • 2 løg i tern
  • 2 gulerødder i tern
  • 2 porrer i skiver
  • 1 peberfrugt, gerne rød i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl røde linser hvis du har - kan undlades.
  • 1 ds hakkede tomater el. 3-4 almindelig tomater i både.
  • 8 dl vand
  • 2 bouillonterninger høns el. grøntsag
  • 1 tsk grøn karrypasta eller mere karry
  • 2 tsk timian
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • stødt chili efter smag
  • salt og peber
Tilbehør
  • 1 pk fuldkornsbaguettes
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 spsk olie
  • 2 tsk karry
  • 350 g kyllingebryst optøet
  • 2 løg i tern
  • 2 gulerødder i tern
  • 2 porrer i skiver
  • 1 peberfrugt, gerne rød i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl røde linser hvis du har - kan undlades.
  • 1 ds hakkede tomater el. 3-4 almindelig tomater i både.
  • 8 dl vand
  • 2 bouillonterninger høns el. grøntsag
  • 1 tsk grøn karrypasta eller mere karry
  • 2 tsk timian
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • stødt chili efter smag
  • salt og peber
Tilbehør
  • 1 pk fuldkornsbaguettes
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i mindre tern, og vask, skræl og snit alle grøntsagerne.
  2. Opvarm olien i en stor gryde og svits kyllingen et par minutter sammen med karry.
  3. Tilsæt løgtern, gulerødder, peberfrugt, porrerskiver og hvidløg, og svits et par minutter.
  4. Tilsæt røde linser, tomater, vand, bouillon samt krydderier, og bring suppen i kog.
  5. Lad suppen simre minimum 20 minutter og gerne længere.
  6. Tilsæt madlavningsfløde, og smag suppen til med salt og peber og evt. mere grøn karrypasta el. almindelig karry.
  7. Server suppen med et par skiver lunt fuldkornsbrød.
Recipe Notes

Pris pr person: 14-15 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*