Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 2 spsk olie
- 2 tsk karry
- 350 g kyllingebryst optøet
- 2 løg i tern
- 2 gulerødder i tern
- 2 porrer i skiver
- 1 peberfrugt, gerne rød i tern
- 2 fed hvidløg
- 1 dl røde linser hvis du har - kan undlades.
- 1 ds hakkede tomater el. 3-4 almindelig tomater i både.
- 8 dl vand
- 2 bouillonterninger høns el. grøntsag
- 1 tsk grøn karrypasta eller mere karry
- 2 tsk timian
- 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
- stødt chili efter smag
- salt og peber
Tilbehør
- 1 pk fuldkornsbaguettes
Ingredienser
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Skær kyllingen i mindre tern, og vask, skræl og snit alle grøntsagerne.
- Opvarm olien i en stor gryde og svits kyllingen et par minutter sammen med karry.
- Tilsæt løgtern, gulerødder, peberfrugt, porrerskiver og hvidløg, og svits et par minutter.
- Tilsæt røde linser, tomater, vand, bouillon samt krydderier, og bring suppen i kog.
- Lad suppen simre minimum 20 minutter og gerne længere.
- Tilsæt madlavningsfløde, og smag suppen til med salt og peber og evt. mere grøn karrypasta el. almindelig karry.
- Server suppen med et par skiver lunt fuldkornsbrød.
Recipe Notes
Pris pr person: 14-15 kr