En rigtig lækker klassiker som kan spises både på frokostbordet eller som nem aftensmad 😛
Æg og rejer
Antal
personer
4
Forberedelsestid
10
minutterTilberedningstid
10
minutterDet skal du bruge
4 4 æg
4 4 tomater
170 g 170 rejer i lage (drænet vægt)
8 skiver 8 fuldkorns toastbrød
mayonnaise
peber
4 4 gulerødder i stave
Sådan gør du
- Kog æggene i en gryde under låg i ca. 8 minutter til de hårdkogte. Efter kogning, skyl straks med koldt vand og pil skallen af. Skær æggene i skiver.
- Tomaterne vaskes og skæres i skiver. Hæld lagen fra rejerne.
- Rist toastbrødet på brødrister. Fordel tomat og æggeskiver på brødene og top med rejer og mayonnaise. Drys evt. med peber.
- Servér grøntsagsstave ved siden af.
Vi tilføjet en fiskefilet under det hele og det smagt bare godt! Sikkert en ret vi skal tilbage til.