æg og rejer

Ristet brød med æg, tomat og rejer

En rigtig lækker klassiker som kan spises både på frokostbordet eller som nem aftensmad 😛

æg og rejer

Æg og rejer

4.34 fra 9 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Fisk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 4 æg
  • 4 tomater
  • 170 g rejer i lage
  • 8 skiver fuldkorns toastbrød
  • mayonnaise
  • peber
  • 4 gulerødder

Sådan gør du
 

  • Kog æggene i en gryde under låg i ca. 8 minutter til de hårdkogte. Efter kogning, skyl straks med koldt vand og pil skallen af. Skær æggene i skiver.
  • Tomaterne vaskes og skæres i skiver. Hæld lagen fra rejerne.
  • Rist toastbrødet på brødrister. Fordel tomat og æggeskiver på brødene og top med rejer og mayonnaise. Drys evt. med peber.
  • Servér grøntsagsstave ved siden af.

One Comment

  1. Vi tilføjet en fiskefilet under det hele og det smagt bare godt! Sikkert en ret vi skal tilbage til.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*