Ristet brød med æg, tomat og rejer

En rigtig lækker klassiker som kan spises både på frokostbordet eller som nem aftensmad 😛

Æg og rejer

2 from 2 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Fisk
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

10

minutes

Det skal du bruge

  • 4 æg

  • 4 tomater

  • 170 g rejer i lage (drænet vægt)

  • 8 skiver fuldkorns toastbrød

  • mayonnaise

  • peber

  • 4 gulerødder i stave

Sådan gør du

  • Kog æggene i en gryde under låg i ca. 8 minutter til de hårdkogte. Efter kogning, skyl straks med koldt vand og pil skallen af. Skær æggene i skiver.
  • Tomaterne vaskes og skæres i skiver. Hæld lagen fra rejerne.
  • Rist toastbrødet på brødrister. Fordel tomat og æggeskiver på brødene og top med rejer og mayonnaise. Drys evt. med peber.
  • Servér grøntsagsstave ved siden af.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*