Avocadotoast med spejlæg

De her avocadotoast er bare super lækre og kan spises både til morgenmad, frokost og aftensmad 🙂 De kan laves både med og uden ost, og ønsker du dem veganske dropper du selvfølgelig bare ost og æg.

Avocadotoast med spejlæg

5 from 1 vote
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

10

minutes
Frysegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 8 stykker fuldkornstoastbrød

  • 2 modne avocadoer

  • salt og peber

  • 2 tomater

  • evt. et par skiver ost (jeg bruger chili gouda – det smager SÅ godt)

  • 4 æg

  • olie til stegning

  • Tilbehør
  • 0,5 agurk i stave

  • 4 gulerødder i stave

Sådan gør du

  • Fjern skræl og sten, og mos de modne avocado i en skål med lidt salt og peber.
  • Fordel den moste avocado på 4 stykker toastbrød.
  • Skær tomaterne i skiver og fordel dem oven på avocadoen. Drys evt. med lidt salt og peber.
  • Du kan komme et par skiver ost i toasten hvis du er til det, og ellers så lægges der en skive toastbrød oven på tomaterne og toastene ristes i toastmaskinen til de er gyldne.
  • Slå æggene ud på en middelvarm pande og steg dem til æggehviden er fast og blommen er let flydende. Drys med salt og peber.
  • Servér toasten med spejlæg på toppen og grøntsagsstave ved siden af.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*