Der er et super tilbud på medister i denne uge i Rema1000, så det var oplagt at inddrage det i menuén. Jeg er ikke selv, specielt meget til medister med sauce og kartofler, og derfor får vi herhjemme i stedet, medister på rugbrød, hvilket jeg til gengæld synes er ret godt.
Det skal du bruge (4. pers.):
- Rugbrød
- 1 (kyllinge)medisterpølse, 4-500 g.
- Rødkål u. sukker
- Salt og peber
- 4 Gulerødder og 1 agurk i stave
- Fedtstof til stegning
Sådan gør du:
- Kog medisteren i ca. 15 minutter – den skal bare simre.
- Varm en pande med lidt fedtstof. Kom medisteren på panden, og lad den stege ca. 4 minutter på hver side ved middel varme. Prik gerne nogle huller i medisteren med en kødnål eller gaffel, så den ikke sprækker undervejs.
- Skær medisteren i mindre stykker og server den med lun rødkål.
- Server grøntsagsstavene ved siden af rugbrødsmadderne.
Så det vil sige at medister på rugbrød, er sundt nok en gang imellem? 🙂
Mvh Carl
Ja, som med alt andet, spis med måde og husk at supplere op med grøntsager 🙂