Herregårdsbøf

Print Recipe
Herregårdsbøf
Region Dansk, Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Dansk, Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 50 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Kartoflerne skrælles og skæres i både. Vend dem med 2 spsk. olie og paprika-
  3. Fordel kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen 45-50 minutter til de sprøde.
  4. Vask cherrytomaterne og kom dem i et lille ildfast fad. Drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 15-20 minutter.
  5. Varm ærter og bearnaise som anvist på posen.
  6. Form kødet til 4 hakkebøffer, krydr med salt og peber. Gennemsteg dem på panden ca. 6 minutter på hver side alt efter tykkelse.
  7. Servér bøfferne med kogte ærter, bagte tomater, kartofler samt lun bearnaise.
Recipe Notes

Pris pr. person: 13-15 kr

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Sund på budget billede til opskrift

Herregårdsbøf

Herregårdsbøf er en rigtig klassiker og sjældent en ret man går helt galt i byen med. Det er nok de færreste der forbinder herregårsbøf med sund kost, men det kan sagtens lad sig gøre – det hele handler om mængder, tilbehør og fedtprocent i kødet. Hvis det er sæson kan man f.eks. med fordel udskifte kartoflerne med rodfrugter, for at få endnu flere grøntsager. Denne opskrift lever dog helt fint op til kostrådene.

Sund på budget billede til opskrift

Herregårdsbøf

5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 50 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Oksekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 400 g hakket oksekød
  • 1 kg kartofler
  • 300 g ærter
  • 250 g cherrytomater
  • 1 gl bearnaise sauce
  • 1 spsk paprika
  • 1 spsk olie
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • Kartoflerne skrælles og skæres i både. Vend dem med 2 spsk. olie og paprika samt salt og peber.
  • Fordel kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen 45-50 minutter til de sprøde. Rør gerne i dem undervejs.
  • Vask cherrytomaterne og kom dem i et lille ildfast fad. Drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 15-20 minutter.
  • Varm bearnaise og ærter som anvist på posen.
  • Form kødet til 4 hakkebøffer, krydr med salt og peber. Gennemsteg dem på panden ca. 6 minutter på hver side alt efter tykkelse.
  • Servér bøfferne med kogte ærter, bagte tomater, kartofler samt lun bearnaise.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*