Ugens rugbrødsdag står på en lækker og lynhurtig tunsalat. Har du æg, kan man evt. hakket 1-2 hårdkogte æg og blande i tunsalaten – det bliver den ikke dårligere af 😉
Rugbrød med hjemmelavet tunsalat
Ingredienser
- 2 ds tun i vand
- 2 spsk fraiche 5%
- 2 spsk mayonnaise
- 3 spsk majs
- 1 alm løg
- 0,5 peberfrugt
- citronsaft
- salt og peber
Tilbehør
- 4 gulerødder
- 0,5 peberfrugt
- 0,5 agurk
- evt resten af majsene
- rugbrød el. andet fuldkornsbrød
Sådan gør du
- Hæld vandet fra tunen. Rør tun sammen med øvrige ingredienser og smag til med salt, peber og citronsaft.
- Servér tunsalaten med grøntsagsstave og rugbrød.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Pingback: Sund madplan uge 9 - Sund på budget
Kan man mon lave en stor portion af denne og opbevarer på køl i nogle dage?
Det kan du godt 🙂 Tænker at den kan holde sig 2-3 dage i køleskabet.