shawarma bowl

Shawarma bowl

En lækker tallerken med kebab og knald på både farver og smag. Selvom der umiddelbart ser ud til at være mange ingredienser, er retten nem at gå til og tager ikke alt for lang tid at lave 🙂 Jeg kan anbefale at man laver den syltede rødkålssalat til den, da den virkelig giver retten en skønt syrligt pift 😛

shawarma bowl

Shawarma bowl

3.84 fra 6 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Ret Kylling, Madpakke, Oksekød, Salater
Køkken Middelhavsmad
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 dl ris
  • 300 g kebab
  • 1 ds kikærter
  • 2 peberfrugter
  • 1 rødløg
  • 1 spsk olie til stegning
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk paprika
  • salt og peber

Agurk-tomatsalat

  • 4 tomater
  • 1 agurk
  • 3 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • evt persille

Hvidløgsdressing

  • 2,5 dl fraiche 5%
  • 1 stort fed hvidløg
  • 0,5 tsk sennep
  • salt og peber

Ekstra luksus

Sådan gør du
 

  • Kog risen som anvist.
  • Agurk-tomatsalat: vask og hak agurk og tomat i små fine tern. Vend dem sammen citronsaft og salt og peber.
  • Rør ingredienserne sammen til dressingen og smag til.
  • Peberfrugt skæres i grove strimler, rødløget skæres i tynde halve skiver, hæld vandet fra kikærterne.
  • Opvarm lidt olie på en pande og rist først kikærterne sammen spidskommen og paprika samt salt og peber. Tag dem til side og rist peberfrugterne på begge sider så de tager farve.
  • Steg kebaben som anvist på pakken.
  • Anret shawarma bowlen med alle ingredienserne. Skal det være ekstra lækkert, kan jeg anbefale at lave syltet rødkålssalat til – det smager skønt.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*