baguettes med skinke- og grøntsagsfyld

Sprøde baguettes med skinke- og grøntsagsfyld

En hurtig og lækker hverdagsret, og en god måde at få lokket både fuldkorn og grøntsager i ungerne 🙂

Sprøde baguettes med skinke- og grøntsagsfyld

5 from 1 stem
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Madpakke, Pizza, Rugbrødsidéer, Svinekød
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutter
Tilberedningstid

15

minutter
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 2 stk 2 fuldkornsflutes

  • 2 2 peberfrugter

  • 5 5 forårsløg

  • 100 g 100 cherrytomater

  • 100 g 100 skinkestrimler

  • 75 g 75 revet ost 13%

  • 100 g 100 buko el. philadephia (både naturel eller andre smagsvarianter kan bruges)

  • salt og peber

  • Tilbehør
  • 1 1 agurk

  • 4 store 4 gulerødder

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Dæk en bageplade med bagepapir og del flutesene over i 4 stk og derefter flæk dem på langs.
  • Hak peberfrugt, forårsløg og tomater fint. Skær skinken i lidt mindre strimler, og rør det hele sammen i en skål med revet ost og flødeost. Drys med lidt salt og peber.
  • Fordel fyldet på brødet – det kan være nemmere at bruge fingrene hvor man kan klemme fyldet lidt sammen.
  • Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter og server med salat el. grøntsagstave.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*