rødkål

Syltet rødkålssalat

Du kender sikkert den traditionelle rødkål, som vi spiser til julemaden, men har du prøvet syltet rødkålsalat? Fremgangsmåden minder meget om syltede rødløg, og måske har du allerede prøvet at få det til din shawarma 😛 Syltet rødkål er dejligt syrligt indslag til salater, wraps, pita og sandwich 🙂

rødkål

Syltet rødkålssalat

5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Ret Salat
Antal 1 stort glas

Ingredienser
  

  • 500 g rødkål el. rød spidskål
  • 2 dl eddike (gerne æblecidereddike)
  • 2 dl sukker
  • 2 dl vand
  • 2 spsk salt
  • evt hele peberkorn

Andet

  • 1 stort sylteglas

Sådan gør du
 

  • Snit rødkålen helt fint
  • Hæld eddike, sukker, vand og salt i en gryde, og bring det i kog. Tilsæt evt. hele peberkorn.
  • Kom først kålen i sylteglasset og hæld herefter lagen over. Luk låget.
  • Lad kålen trække mindst 8 timer inden den tages i brug, men vent gerne et par dage inden den tages i brug.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

2 Comments

  1. Hvor længe kan sådan et glas holde sig?

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*