rødkål

Syltet rødkålssalat

Du kender sikkert den traditionelle rødkål, som vi spiser til julemaden, men har du prøvet syltet rødkålsalat? Fremgangsmåden minder meget om syltede rødløg, og måske har du allerede prøvet at få det til din shawarma 😛 Syltet rødkål er dejligt syrligt indslag til salater, wraps, pita og sandwich 🙂

Syltet rødkålssalat

0 from 0 stemmer
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Salat
Portioner

1

stort glas
Forberedelsestid

15

minutter
Tilberedningstid

5

minutter
Trækketid

8

timer

Det skal du bruge

  • 500 g 500 rødkål el. rød spidskål

  • 2 dl 2 eddike (gerne æblecidereddike)

  • 2 dl 2 sukker

  • 2 dl 2 vand

  • 2 spsk 2 salt

  • evt hele peberkorn

  • Andet
  • 1 stort 1 sylteglas

Sådan gør du

  • Snit rødkålen helt fint
  • Hæld eddike, sukker, vand og salt i en gryde, og bring det i kog. Tilsæt evt. hele peberkorn.
  • Kom først kålen i sylteglasset og hæld herefter lagen over. Luk låget.
  • Lad kålen trække mindst 8 timer inden den tages i brug, men vent gerne et par dage inden den tages i brug.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*