rødkålssalat

Stegt medister med ovnkartofler og rødkålssalat

Nem og lækker aftensmad i form af stegt medister med tilbehør. Den tunge og knap så sunde pandesauce er skiftet ud med en lækker sprød rødkålssalat. Jeg lover at det er godt 😉

Print Recipe
Stegt medister med ovnkartofler
Region Dansk, Svinekød
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g medister
  • 1 kg kartofler
  • Fedtstof til stegning
  • salt og peber
  • evt. sennep til dyp
Region Dansk, Svinekød
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g medister
  • 1 kg kartofler
  • Fedtstof til stegning
  • salt og peber
  • evt. sennep til dyp
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kartoflerne skrælles og skæres i både. Vend kartoflerne med 2 spsk olie samt salt og peber. Kom kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 40 minutter.
  2. Kom medisteren i en gryde
  3. Hæld vand ved, så medisteren er dækket.
  4. Kog pølsen 10 minutter ved svag varme under låg.
  5. Lad medisteren trækker i 5 minutter i kogevandet.
  6. Tag medisteren op og tør den fri for vand.
  7. Varm fedtstof på panden og steg medisteren til den er gylden på begge sider.
  8. Server med rødkålssalat, kartofler og sennep.
Del denne opskrift
 
Print Recipe
Rødkålsalat
Region Salat, Vegetarisk
Forberedelses tid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 0,5 kg rødkål, frisk fintsnittet
  • 2 æbler i tern
  • 2 appelsiner i tern
  • 2 spsk olie smagsneutral f..eks rapsolie
  • 3 spsk citronsaft
  • gerne en håndfuld hakkede valnødder
  • evt. et lille drys stødt nellieker hvis du har.
Region Salat, Vegetarisk
Forberedelses tid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 0,5 kg rødkål, frisk fintsnittet
  • 2 æbler i tern
  • 2 appelsiner i tern
  • 2 spsk olie smagsneutral f..eks rapsolie
  • 3 spsk citronsaft
  • gerne en håndfuld hakkede valnødder
  • evt. et lille drys stødt nellieker hvis du har.
Instruktioner
  1. Rødkålen snittes fint. Appelsiner skrælles. Skær æbler og appelsiner i grove tern.
  2. Rør olie og citronsaft sammen, og vend rødkål, frugt og dressing sammen i en skål. Drys evt. med stødt nellieker og hakkede valnødder. Stil salaten på køl til den skal spises.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*