pasta med ricotta

Syrlig pasta med ricotta og edamame bønner

En virkelig skøn og nem vegetarisk hverdagsret. I stedet for bønnerne kan du også bruge ærter eller broccoli.

Syrlig pasta med ricotta og edamame bønner

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Cooking time

15

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 300 g fuldkornspasta

  • 300 g edamame bønner

  • 2 alm. løg

  • 1 tsk olie

  • 1 citron ubehandlet

  • 250 g ricotta

  • 1 fed hvidløg

  • 50 g revet parmesan (el. lign)

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pastaen som anvist på posen. Kog bønnerne med de sidste 2 minutter. Gem 1 dl af pastavandet, inden du hælder resten fra.
  • Riv det gule af skallen på citronen, du skal bruge ca. 1 tsk. Pres saften fra citronen. Hak løgene fint.
  • Opvarm 1 tsk olie i gryden og svits løgene til de er klare.
  • Kom pasta, bønner og pastavand tilbage i gryden. Tilsæt citronskal, saft, ricotta, presset hvidløg og parmesan, og rør det hele sammen og varm det kort igennem ved svag varme.
  • Smag til med salt og peber.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*