pasta med ricotta

Syrlig pasta med ricotta og edamame bønner

En virkelig skøn og nem vegetarisk hverdagsret. I stedet for bønnerne kan du også bruge ærter eller broccoli.

Syrlig pasta med ricotta og edamame bønner

5 from 1 stem
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutter
Cooking time

15

minutter
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 300 g 300 fuldkornspasta

  • 300 g 300 edamame bønner

  • 2 2 alm. løg

  • 1 tsk 1 olie

  • 1 1 citron ubehandlet

  • 250 g 250 ricotta

  • 1 fed 1 hvidløg

  • 50 g 50 revet parmesan (el. lign)

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pastaen som anvist på posen. Kog bønnerne med de sidste 2 minutter. Gem 1 dl af pastavandet, inden du hælder resten fra.
  • Riv det gule af skallen på citronen, du skal bruge ca. 1 tsk. Pres saften fra citronen. Hak løgene fint.
  • Opvarm 1 tsk olie i gryden og svits løgene til de er klare.
  • Kom pasta, bønner og pastavand tilbage i gryden. Tilsæt citronskal, saft, ricotta, presset hvidløg og parmesan, og rør det hele sammen og varm det kort igennem ved svag varme.
  • Smag til med salt og peber.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*