tunhakkebøffer

Tunhakkebøffer

En super skøn og anderledes måde at få fisk på. Tunbøfferne kan varieres på et utal måder alt efter smag – personligt elsker jeg at tilføje stærk chilisauce til farsen 😛

Tunhakkebøffer

5 from 1 stem
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Fisk
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutter
Tilberedningstid

20

minutter
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • Tunhakkebøffer
  • 3 ds 3 tun i vand

  • 3 3 forårsløg

  • 1 fed 1 hvidløg

  • 1 1 æg

  • 1 dl 1 rasp

  • 1 spsk 1 citronsaft

  • 1 tsk 1 salt

  • peber

  • evt timian, basilikum, chili, dild, el. andet

  • Tilbehør
  • 1 ds 1 kikærter

  • paprika

  • 300 g 300 salat

  • 250 g 250 cherrytomater

  • 2 spsk 2 olie oliven eller rasp

  • 2 spsk 2 balsamico

  • 1 tsk 1 honning

  • 1 tsk 1 sennep

  • salt og peber

  • 4 4 fuldkornspitabrød

Sådan gør du

  • Hæld vandet fra tunen. Vask og hak forårsløgene fint.
  • Bland alle ingredienserne til tunbøfferne sammen i en skål, og lad farsen trække 5 minutter. Hvis du synes at den er for våd, tilsæt da lidt mere rasp.
  • Imens farsen trækker kan du lave salaten. Salat skæres i stykker, cherrytomaterne halveres og vandet hældes fra kikærterne inden de skylles.
  • Bland en dressing af olie, balsamico, honning og sennep.
  • Klem farsen godt og form farsen til 4 store bøffer og steg dem i lidt olie på pande ved middelvarme ca. 5 minutter på hver side til de er gyldne.
  • Tag tunbøfferne til side og steg kikærterne et par minutter i lidt olie og paprika. Krydre dem med salt og peber.
  • Hæld kikærterne og dressingen over salaten og vend det hele rundt. Server den med tunbøfferne og et lunt pitabrød.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*