Lækker og intens tomatchutney som kan bruges som tilbehør på ostebordet eller som ekstra lækker fyld i sandwich eller burger 🙂 Også meget velegnet som en billig og personlig værtindegave 😀

Tomatchutney
Ingredienser
- 500 g cherrytomater i både
- 1 rødløg i både
- 175 g sukker du kan evt. skifte halvdelen ud med flydende sødemiddel
- 1,25 dl æblecidereddike el. rødvinseddike
- 1 tsk dijonsennep
- 2 tsk røget paprika
- 1 tsk chili juster efter smag
- salt
Andet
- 1-2 rene glas med patentlåg
Sådan gør du
- Skær tomater og løg i både.
- Kom alle ingredienserne i en gryde og bring det i kog.
- Lad det simre ved svag varme i ca, 1 time (uden låg). Rør undervejs.
- Smag til og hæld chutnyen på glas.
- Opbevar på køl.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.