Tortillawraps

Tortillawraps med kyllingekebab, salat og cremefraichedressing

Kebabruller behøver ikke at være en usund fornøjelse. I dag skal vi have en rigtig lækker omgang kyllingekebab med sprød salat og cremet dressing 🙂

Tortillawraps med kyllingekebab, salat og cremefraichedressing

0 from 0 stemmer
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Kylling
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutter
Tilberedningstid

15

minutter
Frysegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 1 pk 1 fuldkornstortilla

  • 600 g 600 kyllingekebab

  • 1 1 peberfrugt i strimler

  • 1 1 alm. løg i halve skiver

  • 1 1 iceberg

  • 4 4 tomater i skiver

  • 0,5 0,5 agurk i skiver

  • olie til stegning

  • Cremefraiche dressing
  • 2,5 dl 2,5 cheasy fraiche 5%

  • 1 bundt 1 purløg el. persille

  • 1 fed 1 hvidløg

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Varm lidt olie på en pande og svits kebaben til den er næsten færdig. Tilsæt løg og peberfrugt og svits til kyllingen er færdig. Krydr med evt med lidt salt og peber.
  • Hak salat, tomat og agurk. Bland ingredienserne til dressingen.
  • Varm tortillaerne som anvist på pakken, smør dem med med dressing, og fyld dem med kylling og masser af blandet salat.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*