Vegetarisk bolognese

Print Recipe
Vegetarisk bolognese
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 400 g champignon
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 store gulerødder
  • 2 ds hakkede tomater
  • 1 ds tomatpure 140 g
  • 2-3 spsk balsamico
  • 1 bouillonterning
  • 2 tsk timian
  • 2 tsk basilikum
  • 2 tsk paprika
  • 1 spsk sukker
  • salt og peber
  • olie til stegning
Tilbehør
  • 300 g fuldkornspasta
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 400 g champignon
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 store gulerødder
  • 2 ds hakkede tomater
  • 1 ds tomatpure 140 g
  • 2-3 spsk balsamico
  • 1 bouillonterning
  • 2 tsk timian
  • 2 tsk basilikum
  • 2 tsk paprika
  • 1 spsk sukker
  • salt og peber
  • olie til stegning
Tilbehør
  • 300 g fuldkornspasta
Instruktioner
  1. Vask champignonerne og skær dem kvarte. Pil løg og hvid løg og skær dem i grove stykker. Gulerødderne skrælles og peberfrugten vaskes og renses for top og indmad.
  2. Hak alle grøntsagerne fint i en blender eller foodprocesser. Hvis du ikke har dette, kan du også koge grøntsagerne i de hakkede tomater i en gryde, og blende dem med en stavblender når de er møre. Alternativt kan man også rive alle grøntsagerne fint på et rivejern, men det tager lang tid og resultatet bliver ikke det samme.
  3. Opvarm lidt olie en gryde, og kom de blendede grøntsager i gryden. Svits et par minutter.
  4. Tilføj herefter hakkede tomater, tomatpure, balsamico og krydderier, og lad retten simre i 15 minutter - gerne længere. Smag til med salt og peber. Synes du saucen er for tynd, så lad den koge yderligere ind.
  5. Kog pastan som anvist på pakken og servér med den vegetariske bolognese og evt. lidt revet parmesan.
  6. Tip: squash, aubergine og bladselleri gør sig også rigtig godt i retten.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*