pasta i tomatpesto sauce

Kylling i cremet tomatpesto sauce

En uhyggelig nem og meget lækker hverdagsret til de dage hvor det bare skal gå stærkt. Den er meget simpel at gå til og der er mad på max 30 minutter 🙂

Kylling i cremet tomatpesto sauce

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Pasta, Kylling
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 400 g kyllingebryst, inderfilet el. lårfilet

  • 1 spsk olie

  • 500 g cherrytomater

  • 2 fed hvidløg

  • 1 glas tomatpesto

  • 250 ml madlavningsfløde

  • 1 dl vand (evt. pastavand)

  • salt og peber

  • 300 g fuldkornsspaghetti el. pasta

Sådan gør du

  • Kog spaghettien som anvist på posen og tag 1 dl pastavand til side inden du hælder det hele fra.
  • Skær kyllingen i mundrette stykker og vask og halvér cherrytomaterne.
  • Opvarm lidt olie i en dyb pande eller stor gryde.
  • Svits kyllingen til den har taget farve. Tilsæt tomaterne og rist dem et par minutter.
  • Tilsæt hvidløg, pesto, madlavningsfløde og (pasta)vand, og lad retten simre ca. 5 minutter til kyllingen er gennemstegt.
  • Smag til med salt og peber.
  • Tilsæt den kogte spaghetti og rør det hele rundt. Server (evt. med lidt revet parmesan).

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*