En uhyggelig nem og meget lækker hverdagsret til de dage hvor det bare skal gå stærkt. Den er meget simpel at gå til og der er mad på max 30 minutter 🙂
Kylling i cremet tomatpesto sauce
Antal
personer
4
Forberedelsestid
10
minutesTilberedningstid
20
minutesFryseegnet
Ja
Det skal du bruge
400 g kyllingebryst, inderfilet el. lårfilet
1 spsk olie
500 g cherrytomater
2 fed hvidløg
1 glas tomatpesto
250 ml madlavningsfløde
1 dl vand (evt. pastavand)
salt og peber
300 g fuldkornsspaghetti el. pasta
Sådan gør du
- Kog spaghettien som anvist på posen og tag 1 dl pastavand til side inden du hælder det hele fra.
- Skær kyllingen i mundrette stykker og vask og halvér cherrytomaterne.
- Opvarm lidt olie i en dyb pande eller stor gryde.
- Svits kyllingen til den har taget farve. Tilsæt tomaterne og rist dem et par minutter.
- Tilsæt hvidløg, pesto, madlavningsfløde og (pasta)vand, og lad retten simre ca. 5 minutter til kyllingen er gennemstegt.
- Smag til med salt og peber.
- Tilsæt den kogte spaghetti og rør det hele rundt. Server (evt. med lidt revet parmesan).