Bigmacroulade

Vegetarisk burgerroulade

Den populære burgerroulade, nu i en vegetariske udgave med hakket veggiefars – stadig lækker og en rigtig børnefavorit 🙂

Vegetarisk burgerroulade

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutes
Tilberedningstid

30

minutes
Frysegnet

Nej

Det skal du bruge

  • Roulade
  • 4 4 æg

  • 125 g 125 hvedemel

  • 5 dl 5 minimælk

  • 0,5 tsk 0,5 salt

  • Fyld
  • 1 pk 1 minced (hakket) naturli’ eller lign.

  • 75 gram 75 cheasy revet mozzarella

  • 2 fed 2 hvidløg

  • 2 tsk 2 paprika

  • salt og peber

  • olie til stegning

  • 0,5 0,5 iceberg

  • 2 2 tomater

  • 0,5 0,5 agurk

  • 1 1 alm. løg eller rødløg

  • evt et par hakkede syltede agurker hvis du har

  • Dressing
  • 2 spsk 2 cheasy fraiche 5%

  • 3 spsk 3 ketchup

  • 2 tsk 2 sennep

  • salt og peber

  • dressingen kan erstattes af 6 spsk færdig dressing f.eks. thousand island eller burgerdressing

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Alle ingredienser til roulade dejen piskes sammen og hældes ud i en stor bradepande beklædt med bagepapir.
  • Bag rouladen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
  • Fyld
  • Køderstatningen svitses på en pande med 1 spsk olie ganske kort. Tilsæt presset hvidløg, og krydr med paprika, salt og peber og rør det sammen. Lad det småsimre til at det har taget farve. Smag til.
  • Salat snittes, tomat, agurk og løg skæres i skiver.
  • Vend den bagte roulade ud på bordet eller et stort spækbrædt (med bagepapiret opad). Træk herefter papiret forsigtigt af uden at ødelægge rouladen.
  • Fordel fyldet på rouladen i denne rækkefølge: farsen, revet ost, salat, agurk, tomat, (syltede agurker), løg og dressing.
  • Rul rouladen sammen. Du kan forsøge at skære den i skiver, det kan dog være svært, så jeg plejer at skære den i kvarte.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*