Chicken korma er en lækker cremet indisk gryderet, som man rigtig kan varme sig på, når vejret bliver koldere – her er den i en vegetarisk udgave hvor kyllingen er skiftet ud med chick free.
“Chicken” korma med chick free
Antal
4
personerForberedelsestid
15
minutesTilberedningstid
20
minutesFrysegnet
Ja
Det skal du bruge
300 g ris
350 g blomkålsris eller et blomkålshoved blendet til “ris”
- Marinade
1 pk chick free eller lign.
2 spsk olie
1 spsk garam masala krydderiblanding kan erstattes med tandoori krydderi
1 tsk karry
3 spsk citronsaft
4 fed hvidløg
1 dl cheasy faiche 5%
- Korma saucen
2 alm. løg i tern
400 ml kokosmælk
140 g tomatpure
salt og peber
olie til stegning
Sådan gør du
- Bland ingredienserne til marinaden i en skål. Læg chick free stykkerne i marinaden og lad det trække 30 minutter i køleskabet.
- Opvarm olie i en gryde. Svits løgtern til de klare.
- Skru lidt ned for varmen og tilsæt chick free samt marinade og steg det kort under omrøring. Pas på at du ikke steger ved for hård varme, da marinaden godt kan skille.
- Tilsæt kokosmælk og tomatpure, og lad retten småsimre imens du koger ris.
- Kog risen som anvist på posen og damp blomkålsrisen (kan laves i mikroovnen i en plastikbøtte med husholdningsfilm over). Bland ris og blomkålsris sammen inden servering.
- Smag kormaen til med salt og peber og servér sammen med risen.
Det smager vildt godt – . Denne anbefale jeg gerne