chicken korma

“Chicken” korma med chick free

Chicken korma er en lækker cremet indisk gryderet, som man rigtig kan varme sig på, når vejret bliver koldere – her er den i en vegetarisk udgave hvor kyllingen er skiftet ud med chick free.

“Chicken” korma med chick free

5 from 2 stemmer
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutter
Tilberedningstid

20

minutter
Frysegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 300 g 300 ris

  • 350 g 350 blomkålsris eller et blomkålshoved blendet til “ris”

  • Marinade
  • 1 pk 1 chick free eller lign.

  • 2 spsk 2 olie

  • 1 spsk 1 garam masala krydderiblanding kan erstattes med tandoori krydderi

  • 1 tsk 1 karry

  • 3 spsk 3 citronsaft

  • 4 fed 4 hvidløg

  • 1 dl 1 cheasy faiche 5%

  • Korma saucen
  • 2 2 alm. løg i tern

  • 400 ml 400 kokosmælk

  • 140 g 140 tomatpure

  • salt og peber

  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Bland ingredienserne til marinaden i en skål. Læg chick free stykkerne i marinaden og lad det trække 30 minutter i køleskabet.
  • Opvarm olie i en gryde. Svits løgtern til de klare.
  • Skru lidt ned for varmen og tilsæt chick free samt marinade og steg det kort under omrøring. Pas på at du ikke steger ved for hård varme, da marinaden godt kan skille.
  • Tilsæt kokosmælk og tomatpure, og lad retten småsimre imens du koger ris.
  • Kog risen som anvist på posen og damp blomkålsrisen (kan laves i mikroovnen i en plastikbøtte med husholdningsfilm over). Bland ris og blomkålsris sammen inden servering.
  • Smag kormaen til med salt og peber og servér sammen med risen.

One Comment

  1. Bitten Schneidereit

    Det smager vildt godt – . Denne anbefale jeg gerne

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*