rødkålsalat

Sprød rødkålsalat

En sprød og lækker rødkålsalat. Rødkålsalaten er perfekt som det lette og sunde tilbehør til både julefrokostbordet og til julemaden juleaften 🙂 Den kan selvfølgelig også spises resten af året, men kombinationen af rødkål, appelsin, æble og valnødder, er nu ret julet 😉 Velbekomme!

Print Recipe
Rødkålsalat
Region Salat, Vegetarisk
Forberedelses tid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 0,5 kg rødkål, frisk fintsnittet
  • 2 æbler i tern
  • 2 appelsiner i tern
  • 2 spsk olie smagsneutral f..eks rapsolie
  • 3 spsk citronsaft
  • gerne en håndfuld hakkede valnødder
  • evt. et lille drys stødt nellieker hvis du har.
Region Salat, Vegetarisk
Forberedelses tid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 0,5 kg rødkål, frisk fintsnittet
  • 2 æbler i tern
  • 2 appelsiner i tern
  • 2 spsk olie smagsneutral f..eks rapsolie
  • 3 spsk citronsaft
  • gerne en håndfuld hakkede valnødder
  • evt. et lille drys stødt nellieker hvis du har.
Instruktioner
  1. Rødkålen snittes fint. Appelsiner skrælles. Skær æbler og appelsiner i grove tern.
  2. Rør olie og citronsaft sammen, og vend rødkål, frugt og dressing sammen i en skål. Drys evt. med stødt nellieker og hakkede valnødder. Stil salaten på køl til den skal spises.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*