3. december: Sprød rødkålsalat

Glædelig 3. december, bag dagens låge gemme sig en sprød og lækker rødkålsalat. Rødkålsalaten er perfekt som det lette og sunde tilbehør til både julefrokostbordet og til julemaden juleaften 🙂 Den kan selvfølgelig også spises resten af året, men kombinationen af rødkål, appelsin, æble og valnødder, er nu ret julet 😉 Velbekomme!

Print Recipe
Rødkålsalat
Region Salat, Vegetarisk
Forberedelses tid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 0,5 rødkålshoved fintsnittet
  • 2 æbler i tern
  • 2 appelsiner i tern
  • 2 spsk olie smagsneutral f..eks rapsolie
  • 3 spsk citronsaft
  • gerne en håndfuld hakkede valnødder
  • evt. et lille drys stødt nellieker hvis du har.
Region Salat, Vegetarisk
Forberedelses tid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 0,5 rødkålshoved fintsnittet
  • 2 æbler i tern
  • 2 appelsiner i tern
  • 2 spsk olie smagsneutral f..eks rapsolie
  • 3 spsk citronsaft
  • gerne en håndfuld hakkede valnødder
  • evt. et lille drys stødt nellieker hvis du har.
Instruktioner
  1. Rødkålen snittes fint. Appelsiner skrælles. Skær æbler og appelsiner i grove tern.
  2. Rør olie og citronsaft sammen, og vend rødkål, frugt og dressing sammen i en skål. Drys evt. med stødt nellieker og hakkede valnødder. Stil salaten på køl til den skal spises.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *