Krydret og cremet thai nudelsuppe med sprøde grøntsager og kylling er et sikkert hit hos os. Jeg er ellers normalt ikke så god til at lave thai-mad, men den her suppe er bare god. Har man lidt grøn karrypasta giver det også et rigtig lækkert pift til suppen 🙂
Thai nudelsuppe med grøntsager og kylling
Ingredienser
- 300 g kyllingebryst el. inderfilet optøet
- 2 spsk olie
- 1 spsk karry
- 2 alm. løg
- 1 porrer
- 1 peberfrugt
- 4 gulerødder
- 400 ml kokosmælk
- 0,5 l vand
- 1 bouillonterning
- saften fra 1 lime
- 250 g fuldkornsnudler
- 2 tsk ingefær,
- chili, stødt efter smag
- salt og peber
Sådan gør du
- Vask og snit løg og porrer fint. Skær peberfrugt og skrællede gulerødder i tern.
- Opvarm olie i en stor gryde. Tilsæt karry, kylling skåret i tern samt løg og svits kort.
- Tilsæt porrer, peberfrugt og gulerødder og svits et par minutter.
- Tilsæt vand, kokosmælk, limesaft og bouillon, og bring retten i kog.
- Tilsæt krydderier og fuldkornsnudler og lad dem koge med til de er mører.
- Smag suppen til med salt og peber, og evt. andre krydderier.
Kan suppen også spises den efterfølgende dag, eller bør man kun lave til en enkelt dag ad gangen? 🙂
Det kan den sagtens 🙂