Thai nudelsuppe med grøntsager og kylling

Krydret og cremet thai nudelsuppe med sprøde grøntsager og kylling er et sikkert hit hos os. Jeg er ellers normalt ikke så god til at lave thai-mad, men den her suppe er bare god. Har man lidt grøn karrypasta giver det også et rigtig lækkert pift til suppen 🙂

Print Recipe
Nudelsuppe med grøntsager og kylling
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • ca. 300 g kyllingebryst el. inderfilet optøet
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk karry
  • 2 løg i tern
  • 1 porrer i skiver
  • 1 peberfrugt i tern
  • 4 gulerødder i tern
  • 400 ml kokosmælk
  • 0,5 liter vand
  • 1 bouillonterning høns eller grøntsag
  • saften fra 1 lime
  • 250 g fuldkornsnudler
  • 2 tsk ingefær, stødt eller frisk hvis du har
  • chili, stødt efter smag
  • salt og peber
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • ca. 300 g kyllingebryst el. inderfilet optøet
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk karry
  • 2 løg i tern
  • 1 porrer i skiver
  • 1 peberfrugt i tern
  • 4 gulerødder i tern
  • 400 ml kokosmælk
  • 0,5 liter vand
  • 1 bouillonterning høns eller grøntsag
  • saften fra 1 lime
  • 250 g fuldkornsnudler
  • 2 tsk ingefær, stødt eller frisk hvis du har
  • chili, stødt efter smag
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Vask og snit løg og porrer fint. Skær peberfrugt og skrællede gulerødder i tern.
  2. Opvarm olie i en stor gryde. Tilsæt karry, kylling skåret i tern samt løg og svits kort.
  3. Tilsæt porrer, peberfrugt og gulerødder og svits et par minutter.
  4. Tilsæt vand, kokosmælk, limesaft og bouillon, og bring retten i kog.
  5. Tilsæt krydderier og fuldkornsnudler og lad dem koge med til de er mører.
  6. Smag suppen til med salt og peber, og evt. andre krydderier.
Recipe Notes

Pris pr. person: 11-13 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*