rødbedebøf

Rødbedebøf bearnaise

De her er nogen af de lækreste grøntsagsbøffer jeg har smagt 😛 Rødbedebøfferne har en god konsistens og vigtigste af alt, en super god smag. Her er de serveret ala bøf bearnaise, men de gør dig også godt i burgere 🙂

Rødbedebøf bearnaise

4 from 13 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

30

minutes
Tilberedningstid

1

hour 
Frysegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 500 g 500 rødbeder

  • 2 2 alm. løg

  • 3 dl 3 havregryn

  • 1 dl 1 rasp

  • 3 3 æg

  • 1 spsk 1 hp sauce eller worcestershire sauce

  • 1 tsk 1 sennep, gerne dijon

  • 1,5 tsk 1,5 salt

  • peber

  • Hasselback kartofler
  • 1 kg 1 kartofler

  • 2 spsk 2 olie

  • 2 tsk 2 timian (el. familiens yndlings krydderi)

  • salt

  • Tilbehør
  • 300 g 300 ærter

  • 1 gl 1 bearnaise

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skræl kartoflerne og skær dem halvt igennem i tynde skiver. Læg kartoflerne i et ildfastfad, og pensl dem med lidt olie og drys med timian, salt og peber.
  • Bag dem i ovnen i ca. 50-60 minutter (alt efter størrelse).
  • Rødbedebøffer
  • Skræl rødbeder og riv dem fint. Løgene rives også fint. (Du kan også kører det hele igennem foodprocessoren)
  • Bland rødbeder og løg sammen med de øvrige ingredienser og lad “farsen” trækker 5-10 minutter.
  • Form farsen til 8 bøffer og steg dem i lidt olie på panden ved middel varme.
  • Tilbehør
  • Varm ærterne og saucen som anvist på emballagen.
  • Servér rødebedebøfferne med kartoffelbåde, ærter og bearnaisesauce

5 Comments

  1. Pingback: Søren Lundsgaard

  2. Virkelig lækker veggebøf. Går under kategorien “Fredagsmad” hjemme hos, hvilket betyder at vi synes det er ekstralækkert, men ikke kræver alt for lang tid i køkkenet.

    • Britt // Sund på budget

      Dejligt at høre – jeg er også selv ret glad for rødbedebøffen 😛

    • Herhjemme er den også godkendt som fredags-mad.

      Hvilket min 7 årige kalder der mad som hører til ugens yndlings – fordi det skal være der mest lækre den dag.

  3. Pingback: Soren Lundsgaard

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*