De her er nogen af de lækreste grøntsagsbøffer jeg har smagt 😛 Rødbedebøfferne har en god konsistens og vigtigste af alt, en super god smag. Her er de serveret ala bøf bearnaise, men de gør dig også godt i burgere 🙂
Rødbedebøf bearnaise
Ingredienser
- 500 g rødbeder
- 2 alm. løg
- 3 dl havregryn
- 1 dl rasp
- 3 æg
- 1 spsk hp sauce eller worcestershire sauce
- 1 tsk sennep, gerne dijon
- 1,5 tsk salt
- peber
Hasselback kartofler
- 1 kg kartofler
- 1 spsk olie
- 2 tsk timian (el. familiens yndlings krydderi)
- salt
Tilbehør
- 300 g ærter
- 1 gl bearnaise
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skræl kartoflerne og skær dem halvt igennem i tynde skiver. Læg kartoflerne i et ildfastfad, og pensl dem med lidt olie og drys med timian, salt og peber.
- Bag dem i ovnen i ca. 50-60 minutter (alt efter størrelse).
Rødbedebøffer
- Skræl rødbeder og riv dem fint. Løgene rives også fint.
- Bland rødbeder og løg sammen med de øvrige ingredienser og lad u0022farsenu0022 trækker 5-10 minutter.
- Form farsen til 8 bøffer og steg dem i lidt olie på panden ved middel varme.
Tilbehør
- Varm ærterne og saucen som anvist på emballagen.
- Servér rødebedebøfferne med kartoffelbåde, ærter og bearnaisesauce
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Pingback: Søren Lundsgaard
Virkelig lækker veggebøf. Går under kategorien “Fredagsmad” hjemme hos, hvilket betyder at vi synes det er ekstralækkert, men ikke kræver alt for lang tid i køkkenet.
Dejligt at høre – jeg er også selv ret glad for rødbedebøffen 😛
Herhjemme er den også godkendt som fredags-mad.
Hvilket min 7 årige kalder der mad som hører til ugens yndlings – fordi det skal være der mest lækre den dag.
Pingback: Soren Lundsgaard