Butternut squash suppe er en af min absolut yndlings grøntsagssupper. Butternut squash er faktisk et græskar, og er også kendt som moskusgræskar. Den har en mild nøddeagtig smag og er rig på a-, c-vitamin, kalium, calcium og magnesium 🙂 Du får altså en rigtig lækker og sund suppe med butternut squash.
Derudover skal vi have mine super nemme madbrød, der ikke skal hæve, men til gengæld smækkes i en kold ovn. Jeg elsker de her brød, fordi du kan lave lækre luftige brød til maden på bare 30 minutter, dvs. det kræver altså ikke den store planlægning – har du gær, så har brød på 30 minutter 🙂 Husk at dejen skal være klistret, nærmest grødaftigt, så kan de nemlig hæve rigtig fint i ovnen. Og så er det meget vigtigt at de kommer i en kold ovn, ellers når bollerne nemlig ikke at hæve op inden varmen slår gæren ihjel 🙂
Der står 2,5 dl fløde i ingredienser, men kun 1 dl i beskrivelsen? 🙂
Skal man virkelig blende suppen med skralden fra butternut squash?