En super nem, hurtig og spicy nudelret 🙂 Du kan også bruge fuldkornspasta, hvis du er mere til det.
Cajun kål med nudler og chorizo
Ingredienser
Cajun krydderiblanding
- 1 tsk paprika (gerne røget)
- 0,5 tsk oregano
- 0,5 tsk timian
- 0,25 tsk stødt løgpulver
- 0,25 tsk hvidløgspulver (kan erstattes med mere løgpulver)
- 0,25 tsk cayennepeber (eller chilipulver)
- et drys peber
- 0,25 tsk salt
Cajun kål
- 1 spsk olie
- 2 alm. løg
- 1 spidskål (el. 600 g hvidkål)
- 150-200 g chorizo, hel
- 2 dl vand
- 250 g fuldkornsnudler
- salt og peber
- evt et skvæt chilisauce
Sådan gør du
- Bland ingredienserne sammen til krydderiblandingen og stil til side.
- Kog fuldkornsnudlerne som anvist på posen.
- Snit kålen fint, skær løgene i halve skiver og skær chorizoen i mundrette stykker.
- Opvarm olien i en stor gryde. Tilsæt chorizostykkerne og brun dem af.
- Tilsæt løg og svits dem til de klare.
- Tilsæt cajun krydderiblanding, kål, og vand, og rør rundt. Lad retten småsimre under låg i ca. 6-8 minutter. Rør undervejs.
- Tilføj de kogte nudler til kålretten, og smag det hele til med salt og peber, og evt. et skvæt chilisauce.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Overvejer lidt at lave det, men er lidt i tvivl om det kan gå til en på 6 år, her tænker jeg om retten er for stærk/krydret?
Den er ikke ret stærk, og hvis du undlader at bruge chili el. cayennepeber, så skulle der i hvert fald ikke være nogen problemer 🙂
Normalt elsker jeg alle opskrifter herfra, men det her syntes jeg godt nok er kedeligt.
Det er også første gang jeg ikke synes det var godt….. Ikke børne venlig….
Lækker ret, der var meget nem at lave
Vi var meget begejstret for denne ret. De er bestemt ikke sidste gang, vi laver den.
En ny livret her hos os
Ikke lige vores kop te men så det prøvet