Cajun kål med nudler og chorizo

Cajun kål med nudler og chorizo

3 from 8 votes
Recipe by Britt // Sund på budgetCourse: Cajun, Svinekød
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • Cajun krydderiblanding
  • 1 tsk paprika (gerne røget)

  • 0,5 tsk oregano

  • 0,5 tsk timian

  • 0,25 tsk stødt løgpulver

  • 0,25 tsk hvidløgspulver (kan erstattes med mere løgpulver)

  • 0,25 tsk cayennepeber (eller chilipulver)

  • et drys peber

  • 0,25 tsk salt

  • Cajun kål
  • 1 spsk olie

  • 2 alm. løg

  • 1 spidskål (el. 600 g hvidkål)

  • 200 g chorizo (jeg bruger Aalbæks med røget paprika)

  • 2 dl vand

  • 250 g fuldkornsnudler

  • salt og peber

  • evt et skvæt chilisauce

Sådan gør du

  • Bland ingredienserne sammen til krydderiblandingen og stil til side.
  • Kog fuldkornsnudlerne som anvist på posen.
  • Snit kålen fint, skær løgene i halve skiver og skær chorizoen i mundrette stykker.
  • Opvarm olien i en stor gryde. Tilsæt chorizostykkerne og brun dem af.
  • Tilsæt løg og svits dem til de klare.
  • Tilsæt cajun krydderiblanding, kål, og vand, og rør rundt. Lad retten småsimre under låg i ca. 6-8 minutter. Rør undervejs.
  • Tilføj de kogte nudler til kålretten, og smag det hele til med salt og peber, og evt. et skvæt chilisauce.

2 Comments

  1. Overvejer lidt at lave det, men er lidt i tvivl om det kan gå til en på 6 år, her tænker jeg om retten er for stærk/krydret?

    • Britt // Sund på budget

      Den er ikke ret stærk, og hvis du undlader at bruge chili el. cayennepeber, så skulle der i hvert fald ikke være nogen problemer 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*