Det er måske lidt snyd at kalde disse aubergineruller for cannelloni, da den “ægte vare” er fyldte pastaruller 😉 Men aubergineudgaven her smager nu altså også bare super godt og så er det en virkelig lækker måde at få mere grønt på 😀 Retten er vegetarisk, men kan sagtens bruges som tilbehør til en god bøf eller bagt kyllingebryst, hvis man gerne vil have lidt kød til.

Cannelloni ala aubergine
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Hvilken tykkelse skal aubergine pladerne have sådan ca?
Tak for dit store arbejde du lægger i at lave disse madplaner
Velbekomme, ca. 2-3 mm 🙂
Fantastisk velsmagende ret. Har lavet den fire gange. Jeg synes at den passer godt til kylling.
Hvor tykke skiver skal aubeginer skæres til?
Ca. 2-3 mm
Det smagte så godt! Og var virkelig mættende .
Der er til madpakker til de voksne imorgen 😉