cremet pasta med kalkun

Cremet pasta med kalkun, asparges og ærter

Cremet pasta med kalkun, asparges og ærter

3 from 3 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Kalkun, Fjerkræ
Antal

4

servings
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 400 g kalkunbryst i tern (kan erstattes med kylling)

  • 1 bundt asparges, grønne

  • 300 g ærter, optøet

  • 100 g flødeost naturel

  • 1 ubehandlet citron

  • salt og peber

  • 300 g fuldkornspasta el. spaghetti (evt. frisk)

  • 60 g serrano skinke el. lign. (kan undlades)

  • 1 spsk olie til stegning

Sådan gør du

  • Kog pastaen som anvist på posen – gem 1 dl af kogevandet.
  • Vask aspargesen og knæk/fjern det nederst seje stykke af. Skær aspargesene i mindre stykker.
  • Riv lidt af citronskallen (kun det gule) ca. 1 spsk.
  • Rist serrano skinken på panden på begge sider, så den bliver sprød (som bacon). Tag skinken til side.
  • Steg kalkunstykkerne i lidt olie til de er gennemstegt. Tilsæt aspargesstykker og optøede ærter, og steg det hele et par minutter. Skru ned på lav varme.
  • Tilsæt kogt pasta, flødeost, citronskal, citronsaft fra ½ citron og tilsæt kogevand lidt af gangen, indtil saucen har den ønskede konsistens.
  • Smag til med salt og peber, og evt. mere citronsaft.
  • Knæk den sprøde serrano skinke i mindre stykker, og server retten med den sprøde skinke på toppen.

One Comment

  1. Vivienne Michelle Bruun

    Jeg var helt vild med den her Kæresten synes, der var for meget citron i, hvilket var vildt ærgerligt, for det var lige dét, jeg synes var bedst

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*