cremet pasta med kalkun

Cremet pasta med kalkun, asparges og ærter

Cremet pasta med kalkun, asparges og ærter

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Kalkun, Fjerkræ
Antal

4

servings
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 400 g kalkunbryst i tern (kan erstattes med kylling)

  • 1 bundt asparges, grønne

  • 300 g ærter, optøet

  • 100 g flødeost naturel

  • 1 ubehandlet citron

  • salt og peber

  • 300 g fuldkornspasta el. spaghetti (evt. frisk)

  • 60 g serrano skinke el. lign. (kan undlades)

  • 1 spsk olie til stegning

Sådan gør du

  • Kog pastaen som anvist på posen – gem 1 dl af kogevandet.
  • Vask aspargesen og knæk/fjern det nederst seje stykke af. Skær aspargesene i mindre stykker.
  • Riv lidt af citronskallen (kun det gule) ca. 1 spsk.
  • Rist serrano skinken på panden på begge sider, så den bliver sprød (som bacon). Tag skinken til side.
  • Steg kalkunstykkerne i lidt olie til de er gennemstegt. Tilsæt aspargesstykker og optøede ærter, og steg det hele et par minutter. Skru ned på lav varme.
  • Tilsæt kogt pasta, flødeost, citronskal, citronsaft fra ½ citron og tilsæt kogevand lidt af gangen, indtil saucen har den ønskede konsistens.
  • Smag til med salt og peber, og evt. mere citronsaft.
  • Knæk den sprøde serrano skinke i mindre stykker, og server retten med den sprøde skinke på toppen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*