peanutbutter kylling

Chick free i peanutbuttersauce med ris og ristet spidskål

En vegetarisk udgave af min peanutbutter chicken. Jeg bruger chick free fra Naturli’ men andre kyllingerstatninger kan sagtens bruges 🙂 Ønskes en vegansk udgave af retten, erstattes madlavningsflødes med et vegansk alternativ.

peanutbutter kylling

Chick free i peanutbuttersauce med ris og ristet spidskål

5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 pk chick free eller lign.
  • 1 spsk olie til stegning
  • 1,5 tsk rød karrypasta
  • 400 ml kokosmælk
  • 250 ml madlavningsfløde 4 %
  • 3 spsk peanutbutter (uden crunch)
  • 3 spsk sojasauce
  • 1 lime, ubehandlet (både saft og skal)
  • salt og peber

Tilbehør

  • 300 g ris
  • 350 g blomkålsris
  • 1 spidskål
  • 1 spsk olie
  • salt

Sådan gør du
 

  • Opvarm lidt olie i en gryde og svits chick free stykkerne og karrypastaen af ganske kort.
  • Tilsæt karrypasta, kokosmælk, madlavningsfløde, peanutbutter, sojasauce og saft fra 1 lime. (riv også skallen fra limen)
  • Lad retten simre minimum 15 minutter, og smag den til med salt, peber og limeskal. Du kan evt. jævne sauce, hvis du synes den er for tynd.

Tilbehør

  • Kog risen som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris, eller koges med sammen med risen.
  • Spidskålen vaskes og skæres i tynde strimler. Opvarm lidt olie på en pande og rist spidskål ved middelvarme til den er faldet sammen og blev gylden. Drys med lidt salt.
  • Server peanutbutter saucen med ris og ristet spidskål, evt. et drys peanuts på toppen.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

One Comment

  1. Pingback: 10 veganske retter der ikke vælter dit budget - Planteaederne

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*