pizza med vegetariske pølser

Fuldkornspizza med vegetariske pølser

En rigtig lækker vegetarpizza med plantepølser 🙂 Jeg har brugt Naturlis pølser fra frost, men Helsans kök har også lavet nogen der er ganske velegnet.

Fuldkornspizza med vegetariske pølser

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Pizza, Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

1

hour 
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 1 portion pizzadej med fuldkorn

  • Tomatsauce
  • 500 g tomat passata

  • 2 fed hvidløg

  • 1 tsk oregano

  • 1 tsk basilikum

  • 1 tsk timian

  • 1 tsk sukker

  • salt og peber

  • Pizzafyld
  • 150 g vegetariske pølser

  • 4 kartofler

  • 4 tomater

  • 1 peberfrugt

  • 2 alm løg

  • 150 g revet mozzerella max 15%

Sådan gør du

  • Start med at lave pizzadejen og stil til hævning.
  • Tænd ovnen på 220 grader.
  • Rør tomatsaucen sammen og smag til. Har du god tid, kan du lad den små simre i en gryde.
  • Skær pølser, løg, tomater og peberfrugt i skiver. Kartoflerne skrælles og skæres i meget tynde skiver (hvis kartoflerne er kogt på forhånd, er dette ikke vigtigt).
  • Rul pizzadejen ud og læg den en på bageplade med bagepapir.
  • Smør dejen med tomatsauce og fordel fyldet på pizzaen.
  • Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter indtil bunden er bagt og kartoflerne møre.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*