pizza med vegetariske pølser

Fuldkornspizza med vegetariske pølser

En rigtig lækker vegetarpizza med plantepølser 🙂 Jeg har brugt Naturlis pølser fra frost, men Helsans kök har også lavet nogen der er ganske velegnet.

pizza med vegetariske pølser

Fuldkornspizza med vegetariske pølser

5 fra 1 stemme
Forb. tid 1 time
Tilb. tid 20 minutter
Ret Pizza, Vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Tomatsauce

  • 500 g tomat passata
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk sukker
  • salt og peber

Pizzafyld

  • 150 g vegetariske pølser
  • 4 kartofler el. 2 bagekartofler
  • 2 tomater
  • 1 peberfrugt
  • 2 alm løg
  • 150 g revet mozzerella max 15%

Sådan gør du
 

  • Start med at lave pizzadejen og stil til hævning (opskrift).
  • Tænd ovnen på 220 grader.
  • Rør tomatsaucen sammen og smag til. Har du god tid, kan du lad den små simre i en gryde.
  • Skær pølser, løg, tomater og peberfrugt i skiver. Kartoflerne skrælles og skæres i meget tynde skiver (hvis kartoflerne er kogt på forhånd, er dette ikke vigtigt).
  • Rul pizzadejen ud og læg den en på bageplade med bagepapir.
  • Smør dejen med tomatsauce og fordel fyldet på pizzaen.
  • Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter indtil bunden er bagt og kartoflerne møre.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*