Clubsandwich

Clubsandwich

Rugbrødsdagen er i denne uge byttet ud med en lækker klassiker, nemlig clubsandwich 😊 Kombinationen af kylling, karry, bacon og frisk salat går man bare aldrig galt i byen med.

Clubsandwich

Clubsandwich

5 fra 4 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Sandwich
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 350 g kyllingebryst el. inderfilet
  • 8 skiver bacon
  • 0,5 iceberg
  • 1 agurk
  • 2 tomater
  • evt. alm. løg el. rødløg
  • 4 store gulerødder
  • 12 skiver fuldkornstoast

Karrydressing

  • 150 g fraiche 5 %
  • 0,5 tsk dijon sennep
  • 2 tsk karry
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 tsk sukker
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Gennemsteg eller kog kyllingen, og skær den i skiver.
  • Baconskiverne steges sprøde.
  • Hak iceberg fint og skær tomaterne i skiver. Ønsker du løg i din sandwich, skæres disse i tynde skiver.
  • Skær halvdelen af agurken i skiver til sandwichen og skær resten af den i stave som serveres ved siden af.
  • Gulerødderne skrælles og skæres i stave.

Dressing

  • Bland alle ingredienserne til dressingen og smag den til.

Clubsandwich

  • Rist toastbrødet på brødristeren.
  • Anret sandwichene lagvis. Du skal bruge 3 skiver brød til hver sandwich.
  • Først smøres alle 3 skiver brød med dressing, dernæst kylling, salat, grøntsager og bacon på de 2 skiver brød, hvorefter alle 3 skiver samles til en sandwich.
  • Skær sandwichen over i 2 og servér med grøntsagsstave.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
5 from 4 votes (4 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*