Som nogen måske har opdaget elsker jeg mexicansk mad – jeg elsker også cremede pastaretter, og i denne ret har jeg kombineret det til en super lækker, hurtig og nem pastaret med masser af smag 😛
Cremet fajita pasta med kylling
Ingredienser
- 400 g kyllingebryst, kyllingeinderfilet el. kyllingelårfilet
- 1 spsk olie
- 1 tsk paprika
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk sukker
- 0,25 tsk spidskommen
- chili eller cayennepeber efter smag – retten må gerne have lidt spice
- salt og peber
- 1 alm løg
- 1 peberfrugt
- 1 ds hakkede tomater
- 100 g flødeost naturel el. hvidløg
- 300 g fuldkornspasta
Sådan gør du
- Skære kyllingen i mundrette stykker. Løg og peberfrugt vaskes og skæres i tern.
- Sæt en gryde med vand over til pasta.
- Opvarm lidt olie på en stor pande og svits kyllingestykkerne til de har taget farve.
- Tilsæt krydderier, løg og peberfrugt, og lad det svitse med et par minutter.
- Tilsæt hakkede tomater og smørost, og lad retten simre ved svar varme. Imens koger du pastaen som anvist på posen.
- Når pastaen er aldente hælder du vandet fra og vender saucen sammen den kogte pasta. Smag retten til med salt og peber.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Kunne denne ret måske laves som en One Pot? ☺
Det kan du sikkert godt, jeg har ikke prøvet 🙂
Lækker cremet og nem pastaret!