one pot pasta peberfrugt

Cremet one pot pasta med bagt peberfrugt og tomater

Jeg er kæmpe fan af one pot retter – de er hurtige og overskuelige at smække sammen i en travl hverdag, samtidig med at de bare smager himmelsk 😀 Det gælder selvfølgelig også for denne lækre one pot pasta med bagt rød peber og cherrytomater 😛

Cremet one pot pasta med bagt peberfrugt og tomater

4 from 6 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 300 g røde snackpeber

  • 250 g cherrytomater

  • 1 stort løg

  • 3 fed hvidløg

  • 300 g fuldkornspasta el. spaghetti

  • 8 dl vand

  • 1 bouillonterning

  • 1 tsk basilikum

  • 2 tsk paprika

  • 100 g philadelphia el. buko naturel

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Rengør tomater og snackpeberne – fjern kernehuset i peberne og skær dem i grove strimler.
  • Fordel peberfrugt og tomater på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 15-20 minutter, til tomaterne er faldet sammen og peberne mører.
  • One pot pasta
  • Skær løget i grove stykker, og kom dem i en stor gryde sammen med bagt peberfrugt, cherrytomater, presset hvidløg, pasta, vand, bouillonterning, paprika og basilikum.
  • Bring retten i kog, og lad den simre til vandet er kogt næsten ind og pastaen er aldente. Rør undervejs så retten i brænder på.
  • Tilføj 100 g philadelphia el. buko naturel, og rør det ud i retten.
  • Smag til med salt og peber.

9 Comments

  1. Maria Jørgensen

    Hej Britt.

    Vi har lige lavet denne ret i dag, og nøj, hvor smagte den godt! Det er virkelig rart at finde nogle vegetarretter, hvor det er velsmagende og uden at man savner kødet. Det faldt i god jord hos os 🙂

  2. Lyder så lækkert. Kan den mon spises på anden dagen?

  3. Hej Britt
    Jeg er ved at lave denne ret netop nu og den dufter lovende!
    Men jeg undres – hvordan får du det til at hænge sammen, at en liter vand skal simres næsten væk og pastaen kun bliver al dente?
    Jeg har ca 80 % vand tilbage og pastaen er helt klar… Hældes vandet fra eller?
    Mvh og tak for mad!

  4. Min kommentar er det samme som Lasse’s – jeg har stadig virkelig meget vand tilbage.. så nu har jeg hældt noget af for at jeg kunne få naturel i

    • Britt // Sund på budget

      Mærkeligt, gad vide om det har noget at gøre med den pasta man bruger? Jeg har i hvert fald ikke selv oplevet problemet de gange jeg har lavet retten :/

  5. Måske har de meget vand tilbage i gryden fordi de har låg på, så vandet ikke fordamper? Det ville måske være en fin instruks at tilføje, at der ikke skal låg på.

  6. Lækker ret! Det smager skønt!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*