Cremet one pot pasta med bagt peberfrugt og tomater

Jeg er kæmpe fan af one pot retter – de er hurtige og overskuelige at smække sammen i en travl hverdag, samtidig med at de bare smager himmelsk 😀 Det gælder selvfølgelig også for denne lækre one pot pasta med bagt rød peber og cherrytomater 😛

Cremet one pot pasta med bagt peberfrugt og tomater

4 from 4 votes
Recipe by Britt // Sund på budgetCourse: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 300 g røde snackpeber

  • 250 g cherrytomater

  • 1 stort løg

  • 3 fed hvidløg

  • 300 g fuldkornspasta el. spaghetti

  • 1 liter vand

  • 1 bouillonterning

  • 1 tsk basilikum

  • 2 tsk paprika

  • 100 g philadelphia el. buko naturel

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Rengør tomater og snackpeberne – fjern kernehuset i peberne og skær dem i grove strimler.
  • Fordel peberfrugt og tomater på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 15-20 minutter, til tomaterne er faldet sammen og peberne mører.
  • One pot pasta
  • Skær løget i grove stykker, og kom dem i en stor gryde sammen med bagt peberfrugt, cherrytomater, presset hvidløg, pasta, vand, bouillonterning, paprika og basilikum.
  • Bring retten i kog, og lad den simre til vandet er kogt næsten ind og pastaen er aldente. Rør undervejs så retten i brænder på.
  • Tilføj 100 g philadelphia el. buko naturel, og rør det ud i retten.
  • Smag til med salt og peber.

4 Comments

  1. Maria Jørgensen

    Hej Britt.

    Vi har lige lavet denne ret i dag, og nøj, hvor smagte den godt! Det er virkelig rart at finde nogle vegetarretter, hvor det er velsmagende og uden at man savner kødet. Det faldt i god jord hos os 🙂

  2. Lyder så lækkert. Kan den mon spises på anden dagen?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*