Spaghetti med kyllinge-bolognese

En super nem og børnevenlig hverdagsret, der er meget velegnet til at få ryddet ud i grøntsagsskuffen 🙂

Spaghetti med kyllinge-bolognese

4 from 1 vote
Recipe by Britt // Sund på budgetCourse: Kylling, Italiensk
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 2 spsk olie

  • 400 g hakket kylling max 10 %

  • 1 ps italiensk grøntsagsblanding (eller pastagrønt)

  • 2 gulerødder, revet

  • 140 g tomatpasta

  • 3 dl vand (el. 1,5 dl vand + 1,5 dl mælk)

  • 1 bouillonterning

  • 1 tsk paprika

  • salt og peber

  • Tilbehør
  • 300 g fuldkornsspaghetti

Sådan gør du

  • Opvarm olien i en gryde og brun kødet af.
  • Tilsæt grøntsagsbladningen og lad det svitse med et par minutter.
  • Tilsæt revet gulerødder, tomatpasta, vand, paprika og bouillonterning.
  • Lad retten simre 10-15 minutter (imens du koger pasta)
  • Smagen bolognese til med salt og peber, og evt. mere paprika, oregano og timian.
  • Servér bolognese med den kogte fuldkornspasta og evt. et drys revet parmesan.

Noter

  • Tip! Har du rester af squash, champignon, aubergine, tomater, peberfrugt eller andet, så hak dem fint og tilføj til sauce (jeg putter dem ofte i foodprocessoren, så går det stærkt)
  • Skal det være ekstra luksus, så lad retten simre 1-2 timer med 2 dl god rødvin 😛

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*