Cremet one pot pasta med kylling, spinat, squash og pesto

Jeg elsker en god one pot i hverdagen, hvor det gerne må være nemt og hurtigt. Kombinationen af pesto og smørost er bare fantastisk, så du kan roligt kaste dig ud i denne grønne one pot 🙂 Retten kan også laves med chick free, hvis man er mere til det.

Cremet one pot pasta med kylling, spinat, squash og pesto

4 from 10 stemmer
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Kylling, One pot
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutter
Tilberedningstid

15

minutter
Frysegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 400 g 400 kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet

  • 125 g 125 helbladet spinat, gerne frisk

  • 1 1 squash

  • 2 2 alm. løg

  • 2 fed 2 hvidløg

  • olie til stegning

  • 300 g 300 fuldkornspasta

  • 5 dl 5 vand

  • 2 dl 2 mælk

  • 1 1 bouillonterning

  • 2 spsk 2 pesto, grøn

  • 100 g 100 naturel flødeost (philadelphia, buko, o.lign)

  • 50 g 50 revet parmesan

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kyllingen skæres i mundrette stykker.
  • Bruger du frisk spinat, så skyld den godt. Løg og squash skæres i tern. Hvidløg presses eller hakkes fint.
  • Opvarm lidt fedstof i en store gryde og steg kyllingen et par minutter – den skal bare tage farve.
  • Tilføj grøntsagerne sammen med pasta, vand, bouillonterning og mælk. Bring retten i kog og lad den småsimre (uden låg!) indtil væden er kogt ind og pastaen er mør – rør undervejs.
  • Tilsæt pesto, smørost og parmesan, og lun retten igennem. smag retten til med salt og peber.
  • Server evt. med lidt revet parmesan på toppen.

6 Comments

  1. Mums en dejlig ret! Det smager virkelig godt

  2. Jena Andresen

    Mine børn og jeg elsker denne ret

  3. Hvorfor skal der ikke låg på?

  4. En af de bedste retter vi har fået siden vi startede med at følge din plan for et par uger siden. Keep up the good work!

  5. Marie-Louise

    Super lækker ret, vores 2 årige datter var også vild med den jeg tilsatte ærter som vi havde tilovers fra ugens madplan, det passede super godt i.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*