Cremet pasta med champignon og spinat
Antal
personer
4
Forberedelsestid
minutes
15
Tilberedningstid
15
minutesFryseegnet
Nej
Det skal du bruge
1 bk champignon
1 spsk olie til stegning
2 alm. løg
300 g helbladet spinat (frisk eller fra frost)
3 dl minimælk
100 g flødeost naturel (philadelphia, buko, osv.)
2 tsk timian
1 bouillonterning
1 skvæt citronsaft
300 g fuldkornsspaghetti (eller pasta)
salt og peber
Sådan gør du
- Sæt vand over til spaghetti.
- Vask og skær champignoner i skiver. Løgene skrælles og skæres i tynde halve skiver
- Hvis du bruger frossen spinatblade, tø dem op og klem vandet fra dem.
- Kog spaghettien som anvist på posen – tag den gerne fra lidt før den er færdig, og lad den koge færdig i saucen. Imens spaghettien koger laver du saucen.
- Varm lidt olie på en stor pande. Rist champignoner til de er gyldne.
- Tilsæt løg og steg dem med til de klare.
- Tilsæt spinat og lade det stege med et øjeblik inden du tilsætter mælk, flødeost, bouillonterning og timian.
- Lad det hele simre 5-10 minutter, og smag til med citronsaft, salt og rigeligt peber.
- Tilsæt spaghettien og lad den simre med til sidst inden serveringen.
- Kan serveres med et drys friskrevet parmasan.