Cremet pasta med champignon og spinat

Cremet pasta med champignon og spinat

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budgetCourse: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

15

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 1 bk champignon

  • 1 spsk olie til stegning

  • 2 alm. løg

  • 300 g helbladet spinat (frisk eller fra frost)

  • 3 dl minimælk

  • 100 g flødeost naturel (philadelphia, buko, osv.)

  • 2 tsk timian

  • 1 bouillonterning

  • 1 skvæt citronsaft

  • 300 g fuldkornsspaghetti (eller pasta)

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Sæt vand over til spaghetti.
  • Vask og skær champignoner i skiver. Løgene skrælles og skæres i tynde halve skiver
  • Hvis du bruger frossen spinatblade, tø dem op og klem vandet fra dem.
  • Kog spaghettien som anvist på posen – tag den gerne fra lidt før den er færdig, og lad den koge færdig i saucen. Imens spaghettien koger laver du saucen.
  • Varm lidt olie på en stor pande. Rist champignoner til de er gyldne.
  • Tilsæt løg og steg dem med til de klare.
  • Tilsæt spinat og lade det stege med et øjeblik inden du tilsætter mælk, flødeost, bouillonterning og timian.
  • Lad det hele simre 5-10 minutter, og smag til med citronsaft, salt og rigeligt peber.
  • Tilsæt spaghettien og lad den simre med til sidst inden serveringen.
  • Kan serveres med et drys friskrevet parmasan.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*