Cremet pasta med tun, ærter og parmesan

En nem og lækker hverdagsret til de dage hvor det bare skal gå stærkt.

Cremet pasta med tun, ærter og parmesan

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budgetCourse: Fisk
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 300 g fuldkornspasta

  • 2 spsk olie

  • 2 fed hvidløg

  • 300 g ærter

  • 1 bundt forårsløg

  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%

  • 50 g revet parmesan

  • 2 ds tun i vand

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pastaen som anvist på posen.
  • Vask og skær forårsløgene i tynde skiver. Hak hvidløget eller kom det i en presser.
  • Opvarm lidt olie i en gryde. Svits hvidløg og forårsløg 1-2 minutter ved middelvarme.
  • Tilsæt ærterne og lad det svitse med et par minutter.
  • Tilsæt madlavningsfløde og lad retten simre ca. 5 minutter til det er kogt lidt ind.
  • Skru ned på svag varme og tilsæt den kogte pasta samt parmesan.
  • Hæld vandet fra tunen, og tilsæt tunen til retten når parmesanen er smeltet.
  • Smag retten til med salt og godt med peber, og servér straks evt. med lidt parmesan som drys.

2 Comments

  1. Hvad kan man erstatte tun med, i denne ret?

    • Britt // Sund på budget

      Laks, rejer, dampet torsk, kogt kylling, skinkekød, filet bacon, skinke/kylling i tern, kikærter el. hvide bønner fra dåse 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*