spejlæg på pande

Rugbrød med spejlæg og stegte tomater

spejlæg på pande

Rugbrød med spejlæg og stegte tomater

4.80 fra 5 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Rugbrødsidéer
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 8 æg
  • 250 g cherrytomater el. alm tomater
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk oregano
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • evt. et skvæt balsamico

Tilbehør

  • 1 pk rugbrød
  • 4 gulerødder

Sådan gør du
 

  • Opvarm en pande med lidt olie, og slå æggene ud på den varme pande – husk afstand imellem så de ikke “smelter” sammen. Steg æggene til hviden er fast og blommen er let flydende. Drys med salt og peber
  • Skær tomaterne i mundrette stykker og steg dem på den varm pande et par minutter sammen med timian, oregano og et skvæt balsamico. Smag til med salt og peber.
  • Servér spejlæg og tomater sammen med rugbrød og grøntssagsstave.

One Comment

  1. Man kommer aldrig galt i byen med spejlæg og stegte tomater – og det kan spises til både morgen, middag og aften.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*