Rugbrød med spejlæg og stegte tomater
Ingredienser
- 8 æg
- 250 g cherrytomater el. alm tomater
- 1 tsk timian
- 1 tsk oregano
- salt og peber
- olie til stegning
- evt. et skvæt balsamico
Tilbehør
- 1 pk rugbrød
- 4 gulerødder
Sådan gør du
- Opvarm en pande med lidt olie, og slå æggene ud på den varme pande – husk afstand imellem så de ikke “smelter” sammen. Steg æggene til hviden er fast og blommen er let flydende. Drys med salt og peber
- Skær tomaterne i mundrette stykker og steg dem på den varm pande et par minutter sammen med timian, oregano og et skvæt balsamico. Smag til med salt og peber.
- Servér spejlæg og tomater sammen med rugbrød og grøntssagsstave.
Man kommer aldrig galt i byen med spejlæg og stegte tomater – og det kan spises til både morgen, middag og aften.