Rugbrød med spejlæg og stegte tomater
Antal
personer
4
Forberedelsestid
minutes
15
Tilberedningstid
15
minutesFryseegnet
Nej
Det skal du bruge
8 æg
250 g cherrytomater el. alm tomater
1 tsk timian
1 tsk oregano
salt og peber
olie til stegning
evt. et skvæt balsamico
- Tilbehør
1 pk rugbrød
4 gulerødder i stave
Sådan gør du
- Opvarm en pande med lidt olie, og slå æggene ud på den varme pande – husk afstand imellem så de ikke “smelter” sammen. Steg æggene til hviden er fast og blommen er let flydende. Drys med salt og peber
- Skær tomaterne i mundrette stykker og steg dem på den varm pande et par minutter sammen med timian, oregano og et skvæt balsamico. Smag til med salt og peber.
- Servér spejlæg og tomater sammen med rugbrød og grøntssagsstave.
Man kommer aldrig galt i byen med spejlæg og stegte tomater – og det kan spises til både morgen, middag og aften.