Rugbrød med spejlæg og stegte tomater

Rugbrød med spejlæg og stegte tomater

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

15

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 8 æg

  • 250 g cherrytomater el. alm tomater

  • 1 tsk timian

  • 1 tsk oregano

  • salt og peber

  • olie til stegning

  • evt. et skvæt balsamico

  • Tilbehør
  • 1 pk rugbrød

  • 4 gulerødder i stave

Sådan gør du

  • Opvarm en pande med lidt olie, og slå æggene ud på den varme pande – husk afstand imellem så de ikke “smelter” sammen. Steg æggene til hviden er fast og blommen er let flydende. Drys med salt og peber
  • Skær tomaterne i mundrette stykker og steg dem på den varm pande et par minutter sammen med timian, oregano og et skvæt balsamico. Smag til med salt og peber.
  • Servér spejlæg og tomater sammen med rugbrød og grøntssagsstave.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*