spejlæg på pande

Rugbrød med spejlæg og stegte tomater

spejlæg på pande

Rugbrød med spejlæg og stegte tomater

4.17 fra 6 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Rugbrødsidéer
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 8 æg
  • 250 g cherrytomater el. alm tomater
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk oregano
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • evt. et skvæt balsamico

Tilbehør

  • 1 pk rugbrød
  • 4 gulerødder

Sådan gør du
 

  • Opvarm en pande med lidt olie, og slå æggene ud på den varme pande – husk afstand imellem så de ikke “smelter” sammen. Steg æggene til hviden er fast og blommen er let flydende. Drys med salt og peber
  • Skær tomaterne i mundrette stykker og steg dem på den varm pande et par minutter sammen med timian, oregano og et skvæt balsamico. Smag til med salt og peber.
  • Servér spejlæg og tomater sammen med rugbrød og grøntssagsstave.

One Comment

  1. Man kommer aldrig galt i byen med spejlæg og stegte tomater – og det kan spises til både morgen, middag og aften.

4.17 from 6 votes (5 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*

Rugbrød med spejlæg og stegte tomater


Print Recipe


Rugbrød med spejlæg og stegte tomater

Region Dansk, Rugbrød

Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter

Antal personer

Region Dansk, Rugbrød

Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter

Antal personer


Instruktioner
  1. Opvarm en pande med lidt olie, og slå æggene ud på den varme pande - husk afstand imellem så de ikke "smelter" sammen. Steg æggene til hviden er fast og blommen er let flydende. Drys med salt og peber

  2. Skær tomaterne i mundrette stykker og steg dem på den varm pande et par minutter sammen med timian, oregano og et skvæt balsamico. Smag til med salt og peber.

  3. Servér spejlæg og tomater sammen med rugbrød og grøntssagsstave.

4.17 from 6 votes (5 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*