Fiskefrikadelle

Fiskefrikadeller med kartofler, grønt og persillesauce

For mig emmer denne ret bare af sommer, så den skal selvfølgelig have en plads på madplanen 🙂

fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller med kartofler, grønt og persillesauce

3.86 fra 7 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Dansk, Fisk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 kg kartofler
  • 0,5 kg gulerødder
  • 400 g fiskefars
  • olie til stegning

Persillesauce

  • 15 g smør el. smagsneutral olie
  • 2 spsk hvedemel
  • 3 dl minimælk
  • 1 dl kartoffelvand
  • 1 potte persille
  • 2 spsk citronsaft
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skræl kartofler og gulerødder, og kog dem i letsaltet vand til de er møre. Husk at gemme 1 dl af vandet til sauce.

Persillesauce

  • Vask og hak persillen fint.
  • Varm fedtstof i en lille gryde. Tilsæt mel og pisk det godt sammen ved jævn varme.
  • Hæld mælken i lidt ad gangen og pisk godt hele tiden så det ikke klumper.
  • Tilsæt kartoffelvand til du har den ønskede konsistens. Tilsæt persille samt salt og peber, og kog saucen igennem.

Fiskefrikadeller

  • Form farsen til frikadeller og steg på begge sider i lidt olie til de gyldne og gennemstegte.
  • Servér fiskefrikadellerne med kartofler, gulerødder og persillesauce.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

One Comment

  1. Lækkert og nemt at gå til ❤️

3.86 from 7 votes (6 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*