Sund på budget billede til opskrift

Fuldkornsklemmer med kylling og rødkålssalat

Rugbrødsdagen er erstattet af denne lækre sandwich. Den kan både laves med kyllingerester, eller du kan tilberede kyllingen når du skal lave sandwichen 🙂

Print Recipe
Fuldkornsklemmer med kylling og rødkålssalat
Region Kylling
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 4 store fuldkornsklemmer eller boller
  • 350 g kyllingebryst
  • 0,5 rødkålshoved
  • 3 spsk fraiche 5%
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk citronsaft
  • salt og peber
Region Kylling
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 4 store fuldkornsklemmer eller boller
  • 350 g kyllingebryst
  • 0,5 rødkålshoved
  • 3 spsk fraiche 5%
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk citronsaft
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Bag kyllingebrystet i ovnen ved 200 gradier i ca. 20 minutter. Du kan også skære det i stykker og stege det på panden. Krydr med salt og peber.
  2. Rødkålen snittes fint og røres med fraiche, sennep, citron samt salt og peber.
  3. Lun brødet og fyld det med rødkålssalat og kylling. Server med ekstra salat.
Recipe Notes

Pris pr person: 8-10 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*